genel

Dünyada sadece 3 kişide var; işte Icardi'nin 26 milyon euroluk yeni arabası!

Abone Ol

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, sadece üç kişinin sahip olduğu, tam 26 milyon Euro değerindeki yeni lüks arabasına kavuştu. Bu özel üretim otomobil, Fransız basınında büyük yankı uyandırdı.

Mauro Icardi'nin bu çarpıcı otomobili, hem spor hem de lüks otomobil tutkunlarını heyecanlandırdı. İddialara göre, Icardi uzun bir süre önce bu özel otomobili sipariş etmişti ve sonunda beklediği an geldi.

Milli maçlar için verilen arada İtalya'da ailesi ile birlikte vakit geçiren Mauro Icardi servet değerinde bir otomobil aldı.

Fransız gazetesi L'Equipe; Yıldız oyuncunun aldığı Rolls-Royce'un Boat Tail model aracı ve detaylarını paylaştı.

Icardi'nin İstanbul kariyerinin çok başarılı devam ettiğinin altı çizilirken 26 milyon euroluk (Yaklaşık 800 milyon TL) arabasının da kendisine eşlik edeceği vurgulandı.

En pahalı otomobil olarak bilinen araç, 1932 model Boat Tail modelinden ve yarış yatlarından esinlenilerek üretildi.

Icardi'nin yeni arabası Rolls-Royce Boat Tail, dünyada sadece 3 kişide bulunuyor. Araçlardan biri, Jay-Z ile Beyonce çiftine ait. Diğer otomobilin ise inci ticareti yapan gizli bir iş adamında olduğu iddia edildi.

5.8 metre uzunluğundaki araç dört kişilik ve iki kapılı. Ön konsolundaki saat ünlü Bovet 1822 markası tarafından üretildi. Kaputunun altında 6.75 litrelik çift turbolu V12 motor bulunuyor. 563 beygirlik güce sahip. Otomobilin arkasındaki özel bölümde yemek/masa takımı, buz dolabı, güneş şemsiyesi gibi eşyalar da var.