genel

Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına çifte zam! Zam oranı açıklandı, işte en düşük emekli ve memur maaşı

Emekli ve Memur maaşlarına gelecek zam oranları açıklandı! Görülmemiş rakam...

Abone Ol

Memur zammı 2023 son dakika haberleri...Memur maaş zammı ile milyonların geliri Ocak ayında artacak. Memur zammı hesaplama tabloları 2022 yıl sonu yaklaşırken en çok merak edilenler arasına girdi.Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla hareket eden hükümet asgari ücret örneğinde olduğu gibi Ocak memur zammı için de refah artışları üzerinde yoğunlaştı.

YÜZDE 10 VE YÜZDE 15 EK ZAMLI MAAŞ TABLOLARI NETLEŞTİ Memurlar enflasyon dışında sosyal refah payı adı altında ek zam alacak. Enflasyon farkı ve toplu sözleşme zam oranına ilave olarak yüzde 10-15 ek zam dahil tüm beklentilere göre hesaplanan memur maaş zammı tablolarıyla tüm yeni maaşlar hesaplandı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN MEMUR ZAMMI İÇİN REFAH ARTIŞI TALİMATI Rekor asgari ücretin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, hükümete memur ve emekli zammı için refah payı düzenlemesi için talimatını verdi. Konu Kabine Toplantısı'nda değerlendirdi.

EK ZAMLI MEMUR MAAŞLARI 2023 HESABI Kasım ayı enflasyon rakamları sonrası memur maaşları için 5 aylık zam oranı kesinleşti. Bunun yanında ekonomistlerin yıl sonu enflasyon tahminleri de belli oldu. Memur ve emekli zammı için Çalışma Bakanlığı'nda çok kapsamlı hesaplar yapılıyor. Yüzde 10-20 arasında refah payı verilmesi masada yer alıyor.

OCAK ZAMMI İÇİN BAKANLIKTA HUMMALI ÇALIŞMA Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası emekli ve memur ocak zammı için hükümete alım gücünü artıracak adımlar atılması yönünde talimatı vermesi ile Aralık ayının son haftasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan hummalı bir çalışma var.