genel

En iyi 15 Netflix komedi filmi...

Netflix'te bulabileceğiniz en iyi 15 komedi filmleri...

Abone Ol

The Ballad of Buster Scruggs (2018)/7,3 Western türündeki filmde altı farklı öykü konu ediliyor. Vahşi Batı hakkındaki birbirinden farklı 6 öykü, İç Savaş’ın son zamanlarında yaşanan olayları ele alıyor.

When We First Met (2018) Sihirli bir fotoğraf kabini sayesinde zamanda geriye giden Noah aşık olduğu Avery ile tanıştığı günü tekrar tekrar yaşar ve her senaryoda onu kendisine aşık etmeye çalışır.

Due Date (2010) Peter Atlanta’dan doğuma yetişmek ve karısının yanında olmak için uçağını yakalamaya çalışırken, birden tüm programı alt üst olur. Hayatını mahvetmek üzere olan adamla yolculuk yapmak zorunda kalan Peter’ı zorlu bir macera beklemektedir.

Stajyer (2015), Emeklilik hayatının tekdüzeliğinden sıkılan Ben (Robert De Niro),sosyal sorumluluk projesi kapsamında, internet üzerinden giysi satan bir şirkette işe giriyor.

The Polka King (2017 Pennsylvanialı polka dansçısı Jan, 1972’de Kanada’ya göç etmiştir. Amacı polka ile tanınmak ve zengin olmaktır. Hayallerinin peşinden giden Jan, 10 yıldan kısa bir süre içinde milyonlarca dolarlık uluslararası bir polka müziği imparatorluğu kurar.

Little Man (2006) Uzun yıllar işinde uzman olacak kadar emek vermiş biri olan mücevher hırsızı Calvin, artık geri çekilmek istemektedir. Bu ufak tefek adam, uzun süre hapite kalmış ve şartlı tahliye ile çıkmıştır.

Fi Tarihi (2009) İki tembel avcı-toplayıcı olan Zed ve Oh, köylerinden kovulunca onlar da antik dünyada epik bir yolculuğa çıkarlar.

Bay evet (2008) Jim Carrey’in her zamanki gibi üst seviyede bir performans sergilediği “Bay Evet”, her şeye hayır demeye alışmış Carl Allen’ın komik hikayesi üzerine kurulu, sevimli bir film.

Anchorman: O Bir Efsane (2004)/7,2 1970’li yıllarda San Diego’daki bir televizyon kanalının haber merkezinde yaşanan rekabet sürecini konu alıyor.

Intolerable Cruelty (2003) Para ve maddi çıkarlar için yaşamayı alışkanlık haline getirmiş iki karakterin aşk tutku ve manevi değerlerle imtihanı olarak özetlenebilir bir film.

Geceyarısı Av (1988)/7,5 Kefalet süresi dolmasına rağmen adalete teslim olmayan zanlıları yakalayıp getirmekle görevli olan ‘kelle avcısı’ Jack Walsh (Robert De Niro),mafyanın kara kutusu ‘Dük’ lakaplı muhasebeci Jonathan Mardukas’ı (Charles Grodin) yakalamayı başarır.

Ferris Bueller’s Day Off (1986)/7,8 Ferris Bueller, okuldan bir günlüğüne kurtulmak istemektedir. Güzel bir bahar günü okuldan kaçan Ferris ve arkadaşı Cameron, eğlenceli bir gün geçirmeye karar verirler. Ancak onların eğlence anlayışı, fazlasıyla tehlike içermektedir.

Julie & Julia (2009)/7,0 Aynı tutkuyu 50 yıl arayla paylaşan iki kadının hikâyesi… New York’unda, her gün düzenli olarak Julia Child’ın Fransız mutfağı kitabındaki tariflerinden birini pişirir ve deneyimlerini blogunda paylaşır.

Zorlu görev (2010) Son albümüyle büyük bir başarısızlığa imza attıktan sonra sevgilisinden ayrılan İngiliz rock star Aldous Snow (Russell Brand),yeniden uyuşturucuya döner ve skandallarla dolu hayatını sürdürür…

Diktatör (2012) Ülkesine demokrasinin gelmesini engellemek için her koşulla, her engelle sonuna kadar mücadele eden ve direnen diktatör General Aladeen!