genel

Engin Polat'ın, Hapishanedeki Görüntüsü Kameralara Yansıdı

Geçen aylarda "Suç gelirlerinin aklanması" nedeniyle yargılanmaya başlayan Dilan-Engin Polat çifti, uzun bir zaman ülke gündeminin merkezine oturmuştu. Çift tarafından yapılan bir davranış yine gündemde yerini korudu. Engin Polat'ın cezaevinde çekilen görüntüsü, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Abone Ol

Türkiye'nin bir ara en çok yankı uyandıran isimler içerisinde Dilan Polat ve Engin Polat çifti yer alıyordu. Engin Polat cephesinde bir olay yaşandı ve sosyal medyada şaşkınlıkla karşılandı.

HAPİSHANEDEKİ GÖRÜNTÜSÜ KAMERAYA YANSIDI Dilan Polat ve Engin Polat çifti "Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklu olarak cezaevinde kalıyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından Engin Polat ve Dilan Polat'ın da aralarında olduğu 24 şüpheli hakkında soruşturması devam ediyor.

Soruşturmada Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 16 şüpheli tutuklandı.

Haklarında çok sayıda iddialar öne sürülen ve özellikle sosyal medyanın haftalarca konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesi de herkesi şaşkına uğratmıştı.

Uzun bir zaman geçmesine rağmen, Polat cephesinde bir gelişme daha yaşandı. Engin Polat'ın cezaevinden bir fotoğrafı sosyal medyada yayıldı. Fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada gündemine oturdu.