genel

Fenerbahçe çok istedi alamadı ama Galatasaray transferi bitiriyor!

Abone Ol

Sarı- Kırmızılılar devre arası için transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yönetim büyük bir gizlilik içinde çalışmalarına devam ederken Cimbom bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Galatasaray, sezon başında Fenerbahçe'nin istediği genç yıldızı kadrosuna katıyor.

CİMBOM'DA OPERASYON BAŞLADI Galatasaray devre arasında transfer bombasını patlatmak için resmen harekete geçti. Sarı Kırmızılılar sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin çok istediği genç yıldızı bitiriyor. İşte detaylar...

ZİRVENİN ORTAĞI OLDU Galatasaray, Süper Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla yeniden zirvenin ortağı oldu. Sakatlık ve koronavirüsten en fazla etkilenen takımlar arasında yer alan Galatasaray'da bu süreçte genç oyuncular sahne aldı. GENÇ OYUNCULAR BEĞENİLDİ Özellikle Türk oyuncuların son haftalarda gösterdiği performans tüm otoritelerden geçer not alırken Fatih Terim'in bu kadroda ısrarcı olacağı ifade edildi.

TERİM ÇOK MEMNUN Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımın son haftalarda gösterdiği performanstan oldukça memnun olduğu belirtildi.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasını bay geçecek. Hatayspor maçının ardından 4 gün izin yapan Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında Darıca Gençlerbirliği ile oynanacak maçın hazırlıkları da başladı.

YÖNETİMDEN GÜVENCE Galatasaray'da diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim, Fatih Terim'e istediği futbolcuları alma sözü verdi ve geniş çaplı operasyon başladı. Sarı Kırmızılılar, sezon başında Fenerbahçe'nin çok istediği genç yıldız için düğmeye bastı.

GÜNDEM MOHAMED Galatasaray'a sürpriz öneri. Sarı- Kırmızılılar devre arası için transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yönetim büyük bir gizlilik içinde çalışmalarına devam ederken menajerlerin Cimbom'a Mısırlı forvet Mostafa Mohamed'i teklif ettiği gelen bilgiler arasında.

BİRÇOK KULÜP İZLİYOR Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek'te forma giyen 23 yaşındaki yıldızın süratli ve yırtıcı bir golcü olduğu öğrenilirken bu oyuncunun birçok kulüp tarafından izlendiği belirlendi.

43 MAÇTA 20 GOL Futbola Zamalek'te başlayan Mohamed geçtiğimiz sezon 43 resmi karşılaşmada 20 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Mısırlı oyuncu takımının en önemli yıldızlarından biri.

TERİM'İN RAPORU ÖNEMLİ Galatasaray Yönetimi'nin Mohamed için, Teknik Direktör Fatih Terim'in görüşüne başvuracağı öne sürüldü. Terim'in de onay vermesi durumunda bu transferin bitirilmesi bekleniyor.

F.BAHÇE DE İSTEMİŞTİ Mostafa Mohamed sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelmiş oyuncu da Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulamıştı ancak transferi gerçekleşmedi.

F.BAHÇE'Yİ DOĞRULAMIŞTI Mısır'da Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'tan sonra en önemli yetenek olarak gösterilen 23 yaşındaki golcü futbolcu Mostafa Mohamed, Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuşmuştu.

KULÜP REDDETTİ Kariyerini Mısır Premier Ligi ekibi Zamalek'te sürdüren genç oyuncu, kulübünün kendisi için gelen teklifleri reddettiğini açıklamıştı.

'TEKLİF GELDİ AMA...' Mohamed Fenerbahçe için gelen soruya cevabında, "Teklif gelmişti. Kulübün isteği beni Afrika Uluslar Kupası'na kadar kadroda tutmaktı. İsteklerime rağmen kulübün kararına saygı duydum. Şimdi baktığımda taraftarlarımıza en iyi hediyeyi vererek veda etmek istiyorum." dedi.

'MISIR'DAN AYRILMAK İSTİYORUM' Mohamed, Eylül ayının sonlarında yaptığı açıklamada "Evet, Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Bu harika takıma transfer olmak istiyorum. 23 yaşındayım ve artık öne çıkıp Avrupa'ya transfer olma vaktim geldi. Mısır'dan ayrılmak istiyorum. Diğer Mısırlı oyuncular Trezeguet ve Elneny gibi ben de Türkiye'ye transfer olup, o büyük ligde gelişim sağlamak istiyorum. Benim amacım sadece işimi yapmak." ifadelerini kullanmıştı.