genel

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği Onyekuru'da son dakika! İşte yeni takımı...

Abone Ol

Ocak transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Süper Lig'in devleri transfer çalışmalarına başladı. Gündemi meşgul eden isim ise Nijeryalı vyıldız Henry Onyekuru... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldız futbolcu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar... TRANSFERİN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ Ocak transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Süper Lig'de hareketlilik başladı. Transferin en çok konuşulan ismi Henry Onyekuru'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

G.SARAY'IN ŞAMPİYONLUĞUNA BÜYÜK KATKI SAĞLADI Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunun başında kiraladığı ve o yıl kazanılan şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden olan Henry Onyekuru için Fenerbahçe de devreye girmiş ve transferde ezeli rakiplerin kapışması erkenden başkamıştı. GEÇTİĞİMİZ SEZON DA KİRALIK GELDİ Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında yeniden Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Onyekuru bu kez istediği katkıyı sağlayamamış ve ligin bitmesini beklemeden kulübü Monaco'ya geri dönmüştü.

F.BAHÇE VE G.SARAY PEŞİNDE Onyekuru için yeniden Süper Lig macerası başlamak üzere... Nijeryalı yıldızı Fenerbahçe ve Galatasaray yakından takip ediyor.

ANDERLECHT NABIZ YOKLADI Henry Onyekuru için nabız yoklayan bir başka kulüp ise Anderlecht... Onyekuru'nun eski takımı olan Anderlecht, oyuncunun menajeriyle iletişime geçerek oyuncunun son durumu hakkında bilgi aldı.

MENAJERİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA Henry Onyekuru ise Süper Lig'e dönmek istediğini menajerine aktardı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde olduğu Onyekuru için menajerinden flaş transfer açıklaması geldi.

'G.SARAY VE ONYEKURU İÇİN HER ŞEY POZİTİF' Onyekuru'nun menajeri William D'Avila, Radyospor'a açıklamalar yaptı. D'Avila, "Üç tarafta aynı yerde buluşursa neden olmasın. Bu transfer olur. Kiralık ya da uzun süreli sözleşme. Galatasaray ve Onyekuru için her şey pozitif" şeklinde konuştu.

'SÖYLENTİLER VAR...' Onyekuru için Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'den resmi bir teklif almadıklarını da söyleyen D'Avila, "Söylentiler var. Kulağıma geliyor. Galatasaray Onyekuru için önemli bir opsiyon" dedi.

'G.SARAY VE MONACO...' William D'Avila şöyle devam etti: "Onyekuru'nun sözleşmesi umarım uzun vadeli olur. G.Saray'ın Monaco ile anlaşıp anlaşmayacağı ya da nasıl anlaşacağı konusunda bir şey diyemem."

'BELHANDA İÇİN SOMUT BİR ŞEY YOK' Aynı zamanda Belhanda'nın da menajeri olan D'Avila, "Belhanda için yeni sözleşme konusunda somut bir şey yok" dedi.