genel

Fiat Doblo Modelinde Bahar İndirimi! İşte Güncel Liste

Araç dünyasının vazgeçilmez modellerden biri olan Fiat Doblo'nun fiyat listesini görenler bayilere koşuyor. İşte Fiat Doblo güncel fiyat listesi…

Abone Ol

Ülkemizde satışa sunulan en bütçe dostu fiyatlı hafif ticari modellerinden biri olarak adlandırılan Fiat Doblo, son zamanlarda yapılan kampanyalarla dikkat çekiyor.

Hem ticari amaçlı hem de geniş ailelerin ideal seçimi olarak bilinen Doblo, geniş donanım havuzu ve uygun fiyatıyla göz kamaştırıyor.

Fiat Doblo, çok uzun yıllardır Türkiye'de otomobil piyasasında oldukça iyi bir konumda yer alıyor. Hafif ticari araç sınıfında lider olmayı başaran model, geniş iç mekanı ve kolay kullanımı ile sürücülerini rahatlatıyor.

Doblo'nun donanım seçeneği oldukça zengin. Sürücüler, çeşitli motor avantajlarıyla güvenlik mekanizmalarında, konfor detaylarından teknolojiye kadar pek çok farklı donanımı deneyimleyebiliyorlar.

Model bu anlamda, tüketicilerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine düşünerek üretilmiş. Özellikle ticari amaçlarda verimlilik ve güçlü duruşu adından sıkça söz ettirirken, aile kullanımlarında konfor ve güvenlik kendini gösteriyor.

Fiat Doblo, her iki kullanım amacı için de geniş bir yelpazede seçenek sunarak, kullanıcılarını memnun ediyor.

Söz konusu aracın Türkiye pazarında bu kadar popüler olmasının bir diğer nedeni ise uygun fiyatları. Son dönemde yaşanan fiyat düşüşleri ile Fiat Doblo, daha geniş kitlelere hitap etmeye başladı.

Özellikle ekonomik bir araç arayışında olan aileler ve küçük işletmeler için avantajlı olarak değerlendiriliyor.

Bu özellik, aracı hem ticari kullanımda hem de aile hayatında önemli bir yer ediniyor.

İşte Fiat Doblo Mayıs ayı güncel fiyat listesi…

Easy 1.5 100 HP BlueHDI E6.4 Easy Manuel Dizel Fiyatı: 1.037.900 TL

Urban 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 AT Urban Otomatik Dizel Fiyatı: 1.182.900 TL

Premio Plus 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 AT Otomatik Dizel Fiyatı: 1.232.900 TL

Urban 1.5 130 HP BlueHDI E6.4 Urban Manuel Dizel Fiyatı: 1.102.900 TL15