genel

Fiat yeni kampanyasını duyurdu: Garanti süresi hediye ediyor

Araç piyasasında lider markalardan biri olan Fiat yeni kampanyasını duyurdu. İşte merak edilen tüm detaylar…

Abone Ol

Yeni bir aya giriş yapılmasıyla beraber araç piyasası da canlandı. Bayiler ve markalar fiyatlar listelerini değiştirmeye başladı.

Lider otomobil markalarından biri haline gelen Fiat tarafından paylaşılan kampanyaya birlikte bakalım.

FIAT, yeni araç sahibi olmak isteyen müşterilerine yardımcı olmaya çalışıyor.

“Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili” olarak belirtilen Egea’ya Mayıs ayından geçerli olacak takas avatnajı ve bu kapsamda sunulan kampanya fırsatlarıyla görücülerini bekliyor.

Bu avantajlı fiyatlarla aracını takas yapmak isteyen sürücüler, kullandığı aracını değerinde satışa sunarak 250 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faizli kredi fırsatıyla, 0 kilometre Fiat Egea’ya alabilecekler.

Sadece bu ay için geçerli olacak kampanyada, Fiat Egea Sedan 969 bin 900 TL’den Fiat Egea Cross 1 milyon 52 bin 900 TL’den ve Fiat Cross Wagon gövde seçeneği ise 1 milyon 311 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Takas fırsatından yararlanmak istemeyen kullanıcılar ise 250 bin TL 12 ay yüzde 2,99 faiz oranı ile kredi kullanımını seçebiliyorlar.

Fiat Online’dan araç sipariş verenlere de uzatılmış garanti sürprizini de duyurdu.

“Fiat Online” üzerinden yapılan Egea alımlarında, ilave olarak uzatılmış garanti ğaketi hediyesi ve garanti süresi 1 yıl ilave ile 6 yıla çıkıyor.

Bu yüzden Fiat Online’dan Egea modelini aldıklarından donanım, motor, opsiyonlar ve renklerle belirleyen müşeriler, online araç sipariş etmenin kolaylığının dışında uzatılmış garanti de elde etmiş oluyorlar.