genel

Fiat’ın Elektrikli Topolino Dolcevita Modeli, Türkiye’de Tanıtıma Özel Fiyatla Satışta

Fiat, sürdürülebilir ve pratik bir ulaşım seçeneği sunan Topolino modelinin açılır tavanlı versiyonu Dolcevita'yı Türkiye'de satışa sundu.

Abone Ol

Şirketin duyurusuna göre, kompakt boyutları ve dikkat çeken tasarımıyla öne çıkan Topolino Dolcevita, tamamen elektrikli bir araç deneyimi sunuyor. Bu model, özel tasarımlı açılır tavanı, hasır halatlı kapısı, gümüş detayları ve isteğe bağlı duş takımıyla dikkat çekiyor.

1936'da otomotiv dünyasına sunulan ikonik Fiat Topolino, modern teknolojilerle yeniden tasarlandı. Şehir içi mobiliteye yönelik yenilikler sunan Topolino serisi, şehir yaşamının dinamiklerine uyum sağlıyor.

Topolino modelleri, şehir sokaklarına ve plajlara keyif, neşe ve eğlence katmayı hedefleyen bir mobilite aracı olarak tasarlandı.

Topolino Dolcevita, tasarlanmış açılır tavanı ile dikkat çekiyor. Modelin şık görünümünü ve kullanım kolaylığını artıran hasır halat, hem işlevsel hem de estetik bir detay sunuyor.

Özellikleri arasında ön ve arka LED farlar, gümüş detaylar, vintage tasarımlı aynalar, özel jant kapakları, siyah paspaslar ve telefon tutucu bulunan Topolino Dolcevita, arka taşıma ünitesi ve Dolcevita Box'ı standart olarak sunuyor. Ayrıca, aksesuar listesinde duş takımı, Topolino Fan, Topolino Badge, JBL Go hoparlör ve güneşlik yer alıyor.

Topolino Dolcevita, tanıtıma özel olarak 479 bin 900 TL’den satışa sunuluyor. Türkiye'de mart ayında kapalı versiyonu piyasaya sürülen Topolino ile aynı teknik özelliklere sahip olan model, özel mint yeşili rengiyle beğeniliyor. 2,53 metrelik kompakt boyutları ve saatte 45 km maksimum hız sunan Topolino Dolcevita, 5,4 kWh bataryasıyla 75 kilometreye kadar menzil sağlıyor ve ev tipi prizlerle 4 saatin altında şarj edilebiliyor.

Yüzde 100 elektrikli olan Topolino, Türkiye'de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabiliyor. Şehir içi ulaşımdaki talepleri karşılayan model, karbon ayak izini azaltarak yaşam kalitesini artırıyor.

Yeni Topolino Dolcevita, Fiat showroomlarında ve internet sitesinde tanıtıma özel fiyatıyla satışta.