genel

Fiyatlar 1 Milyon TL'ye İndi! İşte Otomatik Vitesli En Uygun 10 Sedan

1 milyon TL altında fiyatlandırılan en uygun otomatik vitesli sedan otomobiller, geniş iç hacim, konforlu sürüş ve çok yönlü kullanım avantajlarıyla hala pazarda önemli bir paya sahip

Abone Ol

SUV araçlar piyasada giderek daha fazla yer kaplasa da sedan otomobilleri tercih edenlerin sayısı oldukça fazla. Bu durum, sedanların hala pazar payının %27'sine sahip olmasını sağlıyor. İşte 1 milyon TL altındaki en uygun fiyatlı otomatik vitesli 10 sedan otomobil.

Sedan tipi araçlar, SUV'lar kadar popüler olmasa da dizel, benzinli, hibrit ve LPG seçenekleriyle pazarın önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Özellikle dar ve zorlu yol şartlarına sahip ülkelerde sedanlar, dikkat çekiyor.

Bu nedenle otomobil üreticileri, sedan üretimini sürdürüp artırmaya devam ediyor. Hem sedan sınıfından vazgeçemeyenler hem de otomatik vites tercihi olanlar için en uygun fiyatlı 10 otomatik vitesli sedan aracı listeledik.

Sedan Araçların Avantajları Sedan sınıfı otomobiller, geniş iç hacimleri ve konforlu sürüş deneyimleriyle öne çıkıyor. Genellikle aileler için ideal olan bu araçlar, büyük bagaj kapasiteleri sayesinde uzun yolculuklar için ekstra taşıma alanı sunuyor. Dört kapılı tasarımları ise arka koltuklara kolay erişim sağlıyor. Ayrıca, sedanlar stabil yol tutuşu ve aerodinamik yapılarıyla güvenli ve rahat bir sürüş imkanı tanıyor. Şehir içi ve uzun yol kullanımı için uygun olmaları, sedanları çok yönlü bir seçenek haline getiriyor.

1- RENAULT TALIANT Konfor açısından beklentileri yüksek olmayan tüketicilerin tercihi olan Tailant, 1 milyon 11 bin TL’den satılıyor.

2- HONDA CITY 1,5 litrelik benzinli modeli 121 beygir güç üretirken, satış fiyatı 1 milyon 255 bin TL

3- KIA CERATO Tasarımıyla dikkat çeken model 128 beygir güce sahipken, fiyatı 1 milyon 295 bin TL’den başlıyor.

4- FIAT EGEA SEDAN Bu modelin fiyatı da 1 milyon 305 bin 900 TL.

5- TOYOTA COROLLA 125 beygir gücündeki modelin baz versiyonu 1 milyon 346 bin 500 TL’den satılıyor

6- FORD FOCUS SEDAN Focus Sedan’da 115 beygir gücündeki 1,5 litrelik dizel motor kullanılıyor. Başlangıç fiyatıysa 1 milyon 504 bin 900 TL.

7- RENAULT MEGANE SEDAN Şirket aracı ve filo kiralamalarda çokça tercih edilen 1,5 lt ve 115 beygirlik dizel versiyonun fiyatıysa 1 milyon 671 bin 900 TL’den başlıyor.

8- HYUNDAI ELANTRA 123 beygir gücündeki aracın başlangıç fiyatı 1 milyon 569 bin TL

9- HONDA CIVIC Giriş versiyonun fiyatıysa 1 milyon 715 bin TL.

10- SKODA OCTAVIA Modelin baz versiyonu 1 milyon 719 bin 900 TL.