genel

Galatasaray'ın yeni transferi Süper Lig'den!

Abone Ol

Galatasaray haberleri | Gözünü ara transfer dönemine çeviren Galatasaray, takım rotasyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. Aslan bu doğrultuda gözünü Ankaragücü'nden o isme dikti. İşte detaylar...

Yaz transfer döneminde hem teknik heyet hem de taraftarların beklentisini karşılayamayan Galatasaray yönetimi, camianın tepkisini çekmişti.

Teknik direktör Fatih Terim ile Mustafa Cengiz yönetiminin arası, gerçekleşmeyen transferler nedeniyle açılmış, Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan toplantının ardından büyük bir krizin eşiğinden dönülmüştü.

Yaşanan tüm bu gelişmeler üzerine sarı-kırmızılı yönetim, ocak ayında yapılacak takviyeler konusunda teknik direktör Fatih Terim'le sık sık görüşürken, teknik heyet de hummalı bir çalışma başlattı.

Orta sahaya mutlaka takviye isteyen teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları, eski öğrencileri Jean Michel Seri'nin yanı sıra başka futbolcuları da inceliyor.

Milliyet'in haberine göre; sarı-kırmızılıların radarına son olarak Ankaragücü forması giyen Atakan Çankaya girdi. Galatasaray'a karşı iyi bir performans gösteren 22 yaşındaki futbolcu özellikle temposu ve fiziğiyle dikkat çekti.

Devre arasına kadar özel olarak takip edilecek Atakan, daha önce Altay ve Osmanlıspor formaları giymişti.Kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Çankaya, bu sezon 3 maçta forma giydi.