genel

Gittiğinize pişman olmayacağınız ilginç müzeler

Abone Ol

Bu listedeki müzeler, bildiğiniz müzelerden çok daha farklı içeriğe sahip. 1. Corpus İnsan Müzesi, Hollanda Müze şeklinde insan, insan şeklinde müze. Ağızdan içeri girdikten sonra vücudun organları içerisinde geziniyorsunuz.

2. Yanmış Yiyecek Müzesi, ABD Beceriksizler müzesi denilebilir mi? Yemeği yakıp, “Müze için nadide bir eser hedefledim” demenin yolu yapılmış gibi bir şey..

Hamamböceği Müzesi, ABD Böceklere ilk karşı tepkimiz korkmak ve onlardan hemen kurtulmak. Aksi halde böyle bir şey yapmak aklımıza gelemezdi, gelse de pek bir anlam ifade etmezdi.

Cadılık Müzesi, İngiltere Cadılar hakkında tüm bildikleriniz, süpürge üzerinde uçan, karga burunlu yaşlı kadınlar ise Cadılık Müzesi’ni mutlaka gezmelisiniz.

Beyin Müzesi, Peru Yetişkinlerden ceninlere, anormal gelişim göstermiş olanlardan ciddi hasar görmüş olanlara kadar yaklaşık 3 bin beyin müzede bulunuyor.

Araf’taki Ruhlar Müzesi, İtalya Araf’taki ruhların kişisel eşyalarının sergilendiği müze...

Dikenli Tel Müzesi, ABD Farklı tipte binlerce dikenli tel görmeniz mümkün.

Köpek Tasması Müzesi, İngiltere Garipliğini anlatmaya sadece ismi yeterli oluyor.

13. Uluslararası Tuvalet Müzesi, Hindistan Ne amaçla kurulduğu konusu akıllara ilk gelen soru oluyor. Ancak müzede 4.500 yıllık bir eser yer alıyor.

Kadavra Müzesi “Önemli olan iç güzelliği” sözünü biraz yanlış anlamış bir anatomist Gunther Von Hagens’in koleksiyonu. Derisi sıyrılmış olarak kadavraların sergilendiği, bilim ve sanatı harmanlayan bir ortam bulunuyor.

Cenaze Arabaları Müzesi, İspanya Cenaze Arabaları Müzesi’nde meraklıları için tüm çeşitler bir arada.

Kanalizasyon Müzesi / Fransa Kokusunu içine çekmek istemeyeceğiniz bir sanat atmosferi...

Süt Şişesi Müzesi, ABD Müzenin sahibi Paul Luke 9 yaşında başladığı bu işten emekli olmuş. Çocukluktan yaşlılığa, süt şişelerine adanmış bir ömrün objeleri sergileniyor.