genel

Güneş Tutulması haftasında 5 burç resti çekecek! Astrolog Aygül Aydın'dan aşk, sağlık, para ve kariyer yorumu..

Güneş Tutulması sürecinde hiçbir şeyin yarım kalmadığı zamanlara giriş yaptığımızı belirten Astrolog Aygül Aydın, belirsiz olan birçok şeyin de netlik kazanacağı sinyallerini verdi. Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Abone Ol

Bu haftaya Güneş tutulmasıyla giriş yaptık ancak hafta boyunca burçları etkileyecek. Ünlü astrolog Aygül Aydın, 8-14 Nisan haftasını 12 burç için ayrı ayrı açıkladı. İşte bu haftaki astrolojik durumlar ve burçlara olan etkileri..

Sevgili Koçlar veya yükselen burcu Koç olanlar Bu güneş tutulması ile birlikte çok yeni bir haftaya başlıyorsunuz. Yeni kararlar yeni adımlar yeni yani hayatınızda yeni Olabilecek her şey hayatınızda var olacak. Çözüm bulamadığınız her şeyi çözüm bulma noktasına götüreceksiniz. Hayatınıza olan bakış açınız değişiyor. Aile bireyleriyle olan ilişkilerinize özellikle bu hafta biraz daha dikkat edin.

Sevgili Boğalar veya yükselen burcu Boğa olanlar Uzun süredir net olmayan her şeyin netleşeceği bir hafta olacak. 21 Nisan'da biliyorsunuz ki Jüpiter Uranüs sizin burcunuzda kavuşacak. Parasal finansal konularda önemli gelişmeler önemli gelgitler yaşıyor olabilirsiniz. Her şey bir yenilik kazanacak, eski bir ilişkiniz varsa bu hafta gündeme gelebilir.

Sevgili Yengeçler veya yükselen burcu Yengeç olanlar Son iki haftadır çok büyük Hayal kırıklıklarıyla savaş veriyorsunuz. Yeni başlangıçlara çekileceksiniz yeni adımlar atacaksınız. Bu hafta hatalarınızı kendi içinizde konuşuyor olabilirsiniz. Bu haftayı biraz daha dinlendirerek çok sorgulamadan çok yazışmadan mesajlar atmadan geçirmeniz de fayda var.

Sevgili İkizler veya yükselen burcu İkizler olanlar Yönetici gezegeniniz Merkür'ün de retro harekette olmasıyla birlikte şu an çok zorlandığınız yeni başlangıçlar içerisinde olduğunuz bir dönemdesiniz. Kendinizi dinlendirmeye de çekmiş olabilirsiniz. Çok köşeye sıkışmış hissediyorsanız bunlarla ilgili Pazartesi ve Salı sorunları çözmeye çok fazla çalışmayın. Çarşamba Perşembe kendinizi dinlendirecek etkinlikler içerisinde olmanızda fayda var.

Sevgili Aslanlar veya yükselen burcu Aslan olanlar Güneş tutulmalı bir hafta hayatınızda büyük değişimlere geçiş yapıyorsunuz. Yenilikler içerisinde olacaksınız. Beklediğiniz konular varsa bu hafta pazartesi geri dönüşler alabilirsiniz. Yeni kararlar alacağınız bir haftadasınız.

Sevgili Başaklar veya yükselen burcu Başak olanlar Yönetici gezegeniniz Merkür retro oluyor. Şu sıralar çok sıkıldığınız, çok yorulduğunuz haksızlığa uğradığınız, işlerin hiç yoluna gitmediği bir zaman diliminde olabilir. Uzun süredir çaba sarf edip de sonuç alamadığınız şeyleri de tamamlayacağınız bir hafta olabilir.

Sevgili Teraziler veya yükselen burcu Terazi olanlar Bazı kararlar alacağınız bir hafta olacak. Güney ay düğümü de biliyorsunuz Terazi burcunda oldukça yıpratıyor; zorluyor. Bu tutulmayla birlikte ilişkiler ve evliliklerde zorlandığınız konularda ya da ortaklıklarda bir yol ayrımına gidebilirsiniz. Hafta özellikle Pazartesi gününden sonra kendinizi daha cesur daha vazgeçilebilir bazı şeylere artık tutunmak istemeyen biri olarak görebilirsiniz.

Sevgili Akrepler veya yükselen burcu Akrep olanlar Evet çok hararetli ve hareketli bir zaman dilimindesiniz. Bu hafta aynı zamanda Satürn ve Mars'ın da Balık burcunda kavuşacak olması da çok önemli bir gökyüzü olayı diyebiliriz. Perşembe Cuma herkese göre daha duygusal daha öfkeli hissedebilirsiniz.

Sevgili Yaylar veya yükselen burcu Yay olanlar Çok baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Yeni bir başlangıca çekileceksiniz, yeni bir adım atacaksınız, yeni bir yola gireceksiniz. Kariyerinizde özellikle hiç beklemediğiniz şok edici şaşırtıcı bazı teklifler alabilirsiniz. Özellikle bu hafta heyecan verici geri dönüşler alabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar veya yükselen burcu Oğlak olanlar Sizler için de maalesef son bir hafta zor geçti biliyorum. Çünkü tutulmanın en sıkıştırdığı burçlardan birisiniz. Yeni kararlar verebilir, yeni adımlar atabilirsiniz. Bu hafta böyle birinin yardımıyla ya da birinin desteğiyle hayatınıza girecek insanlar söz konusu olabilir. Perşembe ve Cuma günü özellikle daha dikkatli olmanızda fayda var. 25 Nisan Merkür gerilemesi bittikten sonra adım atmanızda fayda var.

Sevgili Kovalar veya yükselen burcu Kova olanlar Evet kovalar bu hafta tutulmayı yaşayacaksınız. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa bu hafta değil ama önümüzdeki hafta daha rahat adımlar içerisinde olabilirsiniz. Çok saldırgan davranışlar içerisinde olmayın. 10 Nisan'da Satürn Mars'ın da balık burcunda kavuşması ile birlikte ekonomik açıdan çok fazla harcama yapmak zorunda olduğunuz, bunları nasıl ödeyeceğinizi düşündüğünüz duygular içerisinde olabilirsiniz.

Sevgili Balıklar veya yükselen burcu Balık olanlar Bu hafta sizler için her haftadan daha önemli çünkü Satürn ve Mars da Balık burcunda bir kavuşumda olacak. Güzel şeyler olacak ama bu güzel şeylere giderken de bazı kararlar vermeniz gerekiyor. Yeni adımlar atacaksınız, yeni kararlar içerisinde olacaksınız.