genel

Halkbank'tan emeklilere özel kredi fırsatı! İşte detaylar..

Halkbank, emeklilere özel kredi avantajıyla 50.000 TL'ye kadar nakit kredi fırsatı sunuyor. Bu fırsat ışığında, Halkbank'tan emekli maaşını çeken ve öncesinde kredi almış olan müşterilerin, düzenli ödeme yapmaları gerekçesiyle, aynı gün içinde kredi talep edebiliyorlar.

Abone Ol

EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA Halkbank emekli kredisi avantajı, ihtiyaç kredisi doğrultusunda tüm bireysel müşterilere uygun faiz oranlarıyla kredi sunuyor. Şartları taşıyan kullanıcılar, kredi başvurularını aynı gün içinde yapıp, kabul edilen kredilerini hesaplarına aktarabiliyorlar.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Emekli kredisi başvurusu için Halkbank şubelerine ulaşarak, başvuru yapabileceğiniz gibi, internet şubesi ve mobil bankacılık üzerinden de kredi talebinde bulunabiliyorsunuz. Halkbank, 50.000 TL'ye kadar anında kabul almak vatandaşlar için internet şifresi hazırlanarak, mobil uygulamalardan 7 gün 24 saat başvuru kolaylığı sağlıyor.

MAAŞIN 25 KATI KADAR KREDİ  Halkbank şubelerinde, 50.000 TL ve daha yüksek limitlerde de kredi talebinde bulunabiliyorsunuz. Özellikle emekli maaşını Halkbank'a getiren ve ilk defa kredi kullanacak olan vatandaşlar, maaşlarının 25 katına kadar ihtiyaç kredisi isteyebiliyorlar.

Halkbank’ın emeklilere sağladığı bu özel kredi avantajı, nakit gereksinimi olan müşteriler için nefes aldırır cinsten. 

Hem şubelerden hem de dijital kanallar üzerinden kolayca başvurulabilecek bu krediler, uygun faiz oranları ve hızlı onay süreci ile dikkat çekiyor. Emekliler, ihtiyaç duydukları finansal desteği Halkbank'ın sunduğu avantajlarla hemen kullanabilirler.