genel

Hyundai i10 modelinde kaçırılmayacak fırsat! İşte güncellenen fiyat listesi

Hyundai i10 fiyatlarında akıllara durgunluk veren fırsat, sevilen modelde fiyatlar dibe çekildi. İşte Hyundai i10 Haziran ayı güncel fiyat listesi…

Abone Ol

Hyundai, Türkiye piyasasındaki A sınıfı hatchback modeli i10 ile adından sıkça söz ettiriyor.

Genellikle kadınların ilgi odağında olan bu zarif ve kompakt araç, sürücülerini düşünen özellikleri ve bütçe dostu fiyat avantajlarıyla göz kamaştırıyor.

Hyundai i10, mevcut durumda Türkiye piyasasında dört farklı donanım havuzu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor ve her bir model, kullanıcılarını çeşitli ihtiyaçlarına yanıt bulmasını sağlıyor.

Hyundai i10, baz donanım seviyesinde 67 beygir gücünde 1.0 litrelik benzinli motor ve manuel şanzıman kombinasyonu ile tasarlanmış durumda.

Bu ikili, şehir içi yolculuklarla kayda değer performans sergilerken, yakıt tasarrufu açısından da verimlilik sunuyor.

Küçük ebatları ve gelişmiş manevra şekli ile özellikle dar alanlarda ve yoğun trafikte büyük kolaylık sunan Hyundai i10, bu avantajları ile sürücülerinin yükünü oldukça rahatlatıyor.

Model, farklı donanım seçenekleri ile farklı bütçelere ve ihtiyaçlara yanıt veriyor. En yüksek donanım seviyelerinde ise daha kuvvetli motor seçenekleri, otomatik şanzıman, güncellenmiş güvenlik mekanizmaları ve konforu beraberinde getiriyor.

Bu unsurlar bakımından, kullanıcıların hem güvenli hem de rahat bir sürüş keyfi çıkarmalarına yardımcı oluyor. Hyundai i10'un sağladığı geniş donanım havuzu, kullanıcıların isteklerine cevapsız bırakmıyor.

Hyundai i10'un dış tasarımı, modern ve dinamik dokunuşu ile dikkatleri üzerine topluyor. Kompakt yapısına rağmen geniş iç hacmi ile sürücü ve yolculara konforlu bir alan avantajı sağlayan araç, günlük kullanım için ideal bir tercih olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, ergonomik iç tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile hem sürücülere hem de yolculara konforlu bir seyahat deneyimi vaat ediyor.

Aracın fiyat listesi, kullanıcılar için cazip seçenekler sunuyor. Hyundai i10'un baz donanım seviyesindeki uygun fiyatı, ekonomik bir araç arayan kullanıcılar için büyük bir avantaj sağlıyor.

Daha yüksek donanım seviyelerindeki fiyatlar ise sunulan ek özellikler ve teknolojik donanımlar göz önüne alındığında oldukça rekabetçi bulunuyor. Gelin şimdi aracın güncel fiyatlarına yakından bakalım.

1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel Fiyatı: 835.000 TL

1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT Fiyatı: 885.000 TL

1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT Fiyatı: 870.000 TL

1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT Fiyatı: 935.000 TL