genel

Hyundai Tucson Modelini Baştan Yarattı! İşte Kampanya Fiyatı

Yenilenen Hyundai Tucson modelinin ülkemizde görücüye çıkmasına çok az bir zaman kaldı. İşte yeni Hyundai Tucson modeli hakkında bilinmeyenler..

Abone Ol

Kompakt SUV segmentinin beğenilen araçlarından biri haline gelen Hyundai Tucson yeniden tasarlanmasıyla kullanıcılarının göz bebeği olmaya aday görünüyotr.

Hyundai Assan'ın paylaştığı davetiyeye göre, Türkiye’de 29 Mayıs 2024 tarihinde tanıtıma sunulacak ve sonrasında satışa çıkacak.

Yeni tasarımda, önceki modeli de yok saymayan tasarım ekibi bana göre oldukça başarılı bir iş .

Yeni Tucson, mevcut modelin “Parametrik Dinamikler” tasarımından yola çıkarak, daha güçlü ve rahat bir tasarım anlayışına sahip.

Geleneksel araçlarının tasarımlarını taşıyan bu modelde, bunun dışında modern izler de bulunduruyor.

Yeni tasarımla beraber Avrupalı müşterilerin tahminleri daha iyi yanıt bulan bir araç inşaa edilmiş. 2024 Tucson modelinde iç mekan alanı bambaşka bir boyut kazanmış durumda.

Konforu, ferahlığı ve pratikliğiyle kullanıcılarının ilgisini toplayacak gibi duruyor. Teknoloji sisteminin geliştirildiği bu modelde kumanda düğmeleriyle kombine edilerek çok daha geniş iç mekan alanı sağlıyor.

Yeniden dizayn edilen Hyundai Tucson içten yanmalı bildik motorlar, hafif hibrit, shibrit ve şarj edilebilir hibrit PHEV motor seçenekleriyle görücüye çıkacaklar.

Bunun dışında tamamen yeniden tasarlanan Hyundai Tucson modelinin lansmana özel indirim avantajlarıyla geleceği de ileri sürüldü.

Hyundai yönetimi Tucson hakkında yaptıkları açıklamalarda son derece iddialılar: “Model, yirmi yıl önce yeni ortaya çıkan bir SUV dahil oldu ve o zamandan beri küresel olarak en çok satan ürün haline geldi.

Avrupalı ​​müşteriler arasındaki değişmez popülaritesi tartışılmaz. Küresel otomotiv pazar araştırma şirketi JATO Dynamics’e göre Tucson, 2022 yılında Avrupa’da kompakt SUV segmentinde en çok satan otomobil oldu .

Rafine tasarımı, ileri teknolojisi ve kanıtlanmış başarı geçmişiyle yenilenen Tucson, SUV segmentinde küresel lider mirasını sürdürmeye de hazırlanıyor.”