genel

İlk Kez Ev Sahibi Olacaklara Özel Proje! Bakanlıktan Yüzde 25 İndirim Fırsatı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı liderliğinde hayata geçirilen Arnavutköy'deki Yenişehir Evleri Projesi, evsizlere özel konut imkanı sunarak çevre dostu bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

Abone Ol

İstanbul'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı liderliğinde, evsizleri ev sahibi yapma hedefiyle Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliğiyle Arnavutköy'de özel bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunan "Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi", ilk ev sahiplerine özel olarak tasarlanmış, az katlı ve yatay mimariye sahip. Proje, bölgesel parklar, meydanlar, etkinlik ve spor alanları, sosyal ve kültürel yaşam alanları, dini, eğitim ve sağlık tesisleri ile yaya ve bisiklet yolları gibi detayları içeriyor.

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, İstanbul'da yaşayan ve ilk evlerini alacak olan vatandaşların projeye ilgi gösterdiğini belirtti. Erdem, projenin 2 bin 894 bağımsız bölümden oluşan ilk iki etabının hak sahipleriyle buluşturulduğunu ifade etti.

Projeyi, güvenli yapılarla birlikte estetik ve yenilikçi dokunuşlarla Sıfır Atık altyapısına sahip modern bir yaşam alanı olarak geliştirdiklerini vurguladı.

Proje için 461 bin 361 başvuru yapıldığını belirten Erdem, kura çekilişinin 4 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da Emlak Konut'un sosyal medya hesaplarından canlı olarak gerçekleştirileceğini duyurdu.

Projede, engelli vatandaşlara yüzde 5, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 5, gençlere ise yüzde 20 kontenjan ayrıldığını belirtti.

Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi kapsamında 43 adet 1+1, 1.851 adet 2+1 ve 1000 adet 3+1 daire bulunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılmakta olup, 24-36-48-60 ay vade seçenekleri sunulmaktadır.

Detaylı bilgilere emlakkonut.com.tr adresinden ve 444 36 55 numaralı telefondan ulaşılabilmektedir.