genel

İtalyan markası SMW, SUV fiyatlarına kafa tuttu! İşte o liste..

Havaların ısınmasıyla beraber otomobil markaları bahar kampanyalarını paylaşmayı sürdürüyor. Yeni tasarımlar da piyasaya sürülürken SUV sınıfında sıcak bir gelişme yaşandı. İşte bütçe dostu o modelin özellikleri…

Abone Ol

Çin’in lider otomobil üreticilerinden Shineray Group çatısı altında işleyen İtalyan SWM markasında sürpriz bir kampanya başlattı.

Bu durum dışında, ÖTV artışa geçmediği takdirde önümüzdeki süreçte 1 milyon TL ve altına düşecek daha sıfır otomobil modeli paylaşılacağı da gelen bilgiler arasında.

Türkiye piyasasına yeni adım atan İtalyan SWM Motors, Türkiye’deki ürün sınıfını yeni SUV modeli G03F ile zenginleştirdi.

SWM’nin Türkiye’deki üçüncü SUV modeli olaraka bilinen bu otomobil, sunduğu 7 kişilik yolcu planı, Off-Road tipi gövde yapısı, zengin seçenekleri ve 1.059.500 TL’lik göz kamaştıran fiyatıyla SUV sahibi olmak isteyenlerin ütçesini düşünen SWM G03F, verimli motoru ve 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunan eniş iç tasarımıyla bütün gözleri üzerinde toplamayı başarıyor.

1564 litrelik bagaj kapasitesi, 110 mm ileri-geri hareket edebilen ikinci sıra koltukları ve katlanabilir üçüncü sıra koltuklarıyla hafta içi iş hafta sonu seyahatlerinde geniş aileler için ideal bir araç olarak değerlendiriliyor.

Bunların yanı sıra SWM, SUV model ailesini Türkiye için özel hazırlanmış garanti sistemi 5 yıl veya 150 bin kilometre garantiyle kullanıcılarının karşsına çıkıyor.

Ülkemizde satılan fiyat/performans oranı en fazla araç modellerinden biri olarak yer alan yeni G03F, 7 kişi için geniş iç alanı, 4,6 metre uzunluğu ve zengin tasarımı ve teknolojik gelişmeleriyle ihtiyaçlara fazlasıyla yanıt veriyor.

Lider bir tasarımı olan yeni modelin, 7 kişilik oturma alanı de dahil olmak üzere farklı kullanım isteklerine karşılık verebilen her anlamda dört parmağında dört marifet olan bir araç.

Dev ön ızgarası, kuvvetli çizgileri ve aerodinamik unsurları güçlü görünüme ve verimliliğe destek sağlıyor.

Konforlu ve keyifli sürüş sunan SWM G03F, 195 mm yerden yükseklik sağlayan Off-Road gövde koruma kiti, LED gündüz farları, LED sis farları, elektrik ayarlı ve ısıtmalı dış dikiz aynaları ve standart olarak yer alan 17 inçlik alüminyum jantları ile tasarımına ekstra hareket katıyor.

10,5” boyutundaki dokunmatik telefon yansıtma sistemi bağlantı ihtiyaçlarına en iyi yanıtı verebilmek için Bluetooth teknolojisiyle donatılırken dahili navigasyon sistemiyle dikkat çekiyor. Kullanımı kolay ve sezgisel 10,5” bilgi-eğlence sistemi Apple CarPlay ve Android Auto gibi gelişmiş bilgi-eğlence sistemlerini de destekliyor.

İç mekânda yer alan 6 adet Hi-Fi teknolojili hoparlör sistemi, oldukça yüksek ses vaat ediyor.

Konforlu, ferah ve akıllı bir iç mekâna sahip olan G03F, 3,5” boyutundaki dijital gösterge paneliyle her koşulda okunabilirliği maksimum seviyede tutuyor.

Elektrikli açılır tavan, 2. sıra koltuklar ve katlanır üçüncü sıra koltuklar, USB bağlantısı noktası ve 12V güç kaynağı gibi özellikler iç mekandaki konforu artırırken, HD geri görüş kamera sistemi, sürücünün özellikle şehir içinde park ederken zaman kazanmasını sağlıyor.

4.605 mm’lik uzunluğu, 1.815 mm’lik genişliği ve 1.825 mm’lik yüksekliği ile orta boy SUV boyutlarına sahip olan G03F, 2.780 mm’lik aks mesafesiyle de 7 kişi için yeterli iç hacmi rahatlıkla sağlıyor.

1.5L S-Power Euro 6E benzinli motor seçeneğiyle piyasaya sürülen G03F, 110 HP gücü ve 152 Nm’lik torkuyla dikkat çeken bir performansı sunuyor.

5 ileri manuel şanzımanla paketlenen motor, 7,5L yakıt tüketimi ile sürüş deneyimine oldukça yeterli olarak sergiliyor. Elektronik Gövde Stabilizasyon Sistemi (ESP), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Fren Destek Sistemi (HBA), Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HSA), çift ön hava yastıkları, Geri Görüş Kamera Sistemi, Lastik Basıncı izleme Sistemi, navigasyon ve akıllı telefon yansıtma sistemi sunan 10.5 inçlik HD renkli dokunmatik multimedya sistemi, USB bağlantı noktası, elektrikli açılır tavan, klima, anahtarsız giriş ve start düğmesi, deri direksiyon ve deri koltuklar, katlanır üçüncü sıra koltuklar, LED gündüz farları, LED sis farları, otomatik farlar, siyah renkli Off-Road gövde koruma kiti ve 17 inçlik alaşım jantların da bulunduğu geniş bir listeyle tanıtılıyor