genel

Kia'dan Aralık Ayına Özel Kaçırılmayacak Fırsatlar

Kia'nın, Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren otomobil markası, Aralık ayına özel bir dizi cazip kampanya sunarak otomobil tutkunlarını cezbetmeye çalışıyor.

Abone Ol

Kia'nın, Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren otomobil markası, Aralık ayına özel bir dizi cazip kampanya sunarak otomobil tutkunlarını cezbetmeye çalışıyor. Bu kapsamda, C segmentinin iddialı SUV modelleri Niro ve Sportage'da 250 bin TL'ye 12 ay yüzde sıfır faiz imkanı öne çıkıyor.

A segmentinde lider konumda bulunan Picanto, Stonic ve Cerato gibi sevilen modellerde 200 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 2,69 faiz avantajlarıyla müşterilere hitap ediyor.

Kia'nın Aralık kampanyası, sadece faiz fırsatlarıyla sınırlı kalmıyor. Özel indirimler de bu döneme özgü olarak tanıtılmış durumda.

Sorento modelinde 200 bin TL, elektrikli araç EV6'da ise 150 bin TL'lik indirim müşterilere sunuluyor.

Diğer modellerde de Sportage, XCeed, Ceed SW ve Stonic'de 100 bin TL, Niro EV'de 60 bin TL, Ceed HB ve Cerato'da 50 bin TL'lik cazip indirimler mevcut.

Kia'nın bu kapsamlı kampanyası, geniş bir model yelpazesi ve çeşitli finansman seçenekleriyle araç sahibi olmayı düşünenleri kendine çekmeye yönelik bir adım olarak öne çıkıyor.

Bu fırsatlar, markanın müşterilere özel avantajlar sunma çabasını ve rekabetçi otomotiv pazarında kendine sağlam bir yer edinme arzusunu yansıtıyor.