genel

Kova burcunda dolunay etkisi! Astrolog Dinçer Güner'den burç yorumları...

Yeni hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana geleceğini söyleyen astrolog Dinçer Güner'den 19-25 Ağustos haftası için burç yorumları paylaştı. Yaklaşık 10 günlük zaman diliminde 5 burç için müjdelerin peş peşe geleceğini söyleyen Dinçer Güner'den 12 burç için burç yorumları…

Abone Ol

Yeni haftada gökyüzünde yaşanacak en önemli hareketlilik Kova burcunda meydana gelecek Uranüsyen dolunay olacak. Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek dolunayın burçlar üzerindeki yansımasını yorumladı. İşte Dinçer Güner'den 12 burç için burç yorumları…

Koç ve Yükselen Koç; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 günlük süreçte özellikle sosyal çevrenizde bir hareketlilik başlıyor. Arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan girişimleriniz için rahat bir şekilde destek görebileceksiniz. Farklı yapıda, marjinal kişilerle bir arata gelebilirsiniz. Yalnız olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Bazılarınız arkadaşlar gruplarınızdan özgürleşmek ve bağımsızlaşmak adına ayrılabilir, bazılarınız ise yeni gruplar, kulüpleri, STK’lara üye olabilirsiniz. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz, yenileyebilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var, sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Dolunayda Uranüs etkili olacağından dolayı, bir arkadaşınızla aranız açılabilir, sinirlenebilir, kavga edebilirsiniz. Özellikle dostluk – para – aşk üçgeni dolunayda biraz karışacağa benziyor. İçinde bulunduğunuz gruplar ve derneklerde zekâ- ego çatışmaları yaşayabilirsiniz. Bu aralar biraz huysuz ve geçimi zor birine dönüşeceksiniz sanırım. Eğlenceli bir davete, partiye davet edilebilirsiniz. Bu partide çok eğleneceğiniz muhakkak. Şu dönem hayatınızda daha önce yapmadığınız, kişisel anlamda tabularınızı yıkmak isteyeceğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; iş arayanlar için özellikle bu dolunay dönemi daha girişken, atak ve inisiyatif ve sorumluluk almaya daha hazır bir halde olacaksınız. Çalışanlar terfi beklentisi içine girebilirler. Her şekilde bu dolunay mesleki kariyerinize ilişkin konularda gelişmeler yaşamayı bekleyebilirsiniz. Sıra dışı, daha önce görmediğiniz, denemediğiniz deneyimler yaşayabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilir veya bir proje içinde olmanız gerekebilir, teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Dolunay ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Ama Merkür’ünde geri harekette olduğunu unutmayın. Tüm yeni başlangıçları 30 Ağustos’tan sonra yapmakta fayda var. Yaptığınız işte teknolojiyi, dijital pazarlamayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ya da dijital bağlantılı işlerle daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilir. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Uranüs etkin olacağından dolayı, kariyer konusunda kendinize çok fazla yüklenmeyin, nefes alabileceğiniz kaçış alanları bırakın. Ya ile ilişkilerinde ya da kariyer konularında ciddi bir meydan okuma, kavga, tartışma söz konusu. İpleri kopabilir aman dikkat! Ne işinizi evinize ne de evinizi işinize taşıyın, birbirine karıştırmayın bana sorarsanız. Ani bir kariyerde yön değişikliği söz konusu olabilir. Bu aralar her şeyden nem kapabilir, sabrınız azabilir, öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Başınıza bela açmayın, bu aralar her ne yaparsanız geniş kitleler tarafından bilinebilir, dikkat edin!

İkizler ve Yükselen İkizler; Önümüzdeki 10 günlük süreçte; seyahatler, eğitimle ilgili konular, hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İthalat-İhracat işlerinde çalışanların özellikle işlerinde yoğunluk artabilir, uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz. Bu dolunayda belirleyeceğiniz hedefler önümüzde ki aylar için oldukça önem kazanacak. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer ki elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız var bir yayın evi arayışı içindeyseniz, işte bu dolunay sizi bir yayın evi ile yollarınızı kesiştirebilir. Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak içinde fırsatlarınız olacaktır. Eğitimle ilgili de radikal kararlar verebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeniden üniversite okumaya karar verebilirsiniz. Bu dönem dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz. Eğer bir davanız var ise size fayda sağlayacak şekilde ilerlemeye başladığına şahit olabilirsiniz. İş arayışınız var ise çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz ve buna arkadaşlarınızdan biri vesile olabilir. Dolunayda Uranüs etkin olacağından dolayı, yasal olarak sizi zor duruma düşürecek hareketlerde bulunmayın. Yolculuklarınız biraz stresli geçebilir, sizi gerekecek hatta kavgaya bulaştıracak durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem bir şeyleri pazarlamak, satmak, reklamını yapmak pek kolay olmayabilir veya istediğini verimi elde edemeyebilirsiniz. Özellikle olası seyahatlerde hırsızlıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeç; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzde ki 10 günlük süreçte; size ait olmayan fakat sizleri yakında ilgilendiren finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kredi almak için kolları sıvayabilir, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bu dönem belki de uygun faiz oranları ile yatırım için kredi çekebilirsiniz, belki de kendi işinizi kurmak içinde kullanabilirsiniz bu krediyi. Ya da beklenmedik, sürpriz bir ödeme yapılabilir size, ya da bir borcunuzu ödemeniz konusunda bir kolaylıkla karşılaşabilirsiniz. Sponsorluk görüşmeleri yapıyorsanız sizi mutlu edecek bir konu karşınıza çıkarabilir, burs bulabilirsiniz. Eğer ki ortaklı bir iş yapıyorsanız gelirlerinizde artışlarda bekleyebilirsiniz ortağınız sayesinde. Ya da evli iseniz veya uzun süreli bir ilişkiniz varsa partneriniz iş /maaş konularında iyileşmeler gözlemleyebilirsiniz. Belki de kendinize ev alma fikri oluşacak zihninizde ve bunun araştırmaları içine gireceksiniz. Veya kariyeriniz ile ilgili sizin de maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme, zam gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz. Dolunayın Uranüs ile sert bir kontağı var. Şunu bilin ki, sizin de cebinizden bir miktar para çıkacak! Öyle ya da böyle! Size vaad edilen, söz verilen veya yasal olarak hakkınız olan bir paraya da ulaşmanız zor olabilir bu dönemde bilginiz olsun. Nafaka- miras konuları çekişmeli bir duruma dönüşebilir. Keza sağlık (Ameliyat- testler- tedavi) içinde para harcamanız gerekebilir. Yapılandırdığınız borçlarınız var ise ödemelerinizi düzgün takip edin, bir haksızlıkla karşılaşmayın. Muhasebe veya bankacınızın yapabileceği saçma sapan bir hata yüzünden gerilebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 günlük süreçte; ilişkiler, eşinizle ilgili konular, ortaklık gerektiren işler bu dolunay zamanı odaklanacağınız konular. Birlikte olduğunuz kişi ile veya ortağınızla gerginliklerden, tartışmalardan kaçınmalı, birlikte hareket eder birbirinizi motive edebilirsiniz. İş ortaklığının temelleri atılabilir, söz, nişan, evlilik konuları gündeme gelebilir. Ya da dolunay etkisi ile sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, muhasebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Bir diğer olası senaryoda, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir. Bu kişi sizden mesafe olarak uzak olabilir ya da ruhsal konulara ilgisi olan biri olabilir. Ya da arkadaş çevrenizden biri ile de yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Şimdi bu dolunayda Uranüs etkin olacak. Eğer ki bir ortağınız veya partneriniz var ise, onun sizden sakladığı birtakım bilgiler ortaya çıkabilir ve bu sizi biraz gerebilir. Uranüs’ün olduğu alanda ise, kariyer konularınız gündemde olacak. Kariyerinizde belki de bir şeyleri değiştirme, yönünüzü, sektörünüzü veya bakış açınızı değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Ama böyle değişimleri yaparken, kavga gürültü ile de yapmamaya özen gösterin.

Başak ve Yükselen Başak; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 günlük süreçte; sağlığınızı ilgilendiren konularda biraz daha dikkatli olmalı, özellikle baldırlar ve ayak bilekleri hassas olabilir. Birlikte çalıştığınız kişiler ile gerginliklerden kaçınmalı, yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınızda kendinizi daha çok geliştirebilir, farklı zihin yapısında ki kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizi yaparken interaktif medyayı, teknolojiyi, elektronik aletleri, sosyal paylaşım araçlarını ve interneti çok daha yoğun kullanabilirsiniz. Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Çalıştığınız iş ortamınızın organizasyonel yapısında bir değişiklik olabilir ve size sürpriz bir konum teklifi gelebilir. Çalıştığınız iş yerinin lokasyonunda da değişiklikler olabilir. İş ortamınızda kullanmak üzere yeni elektronik aletler alabilir, bilgisayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Ama Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın, tüm dijital/ teknolojik işlerinizi 30 Ağustos’tan sonraya bırakmak iyi olabilir. Belki de bu dolunay ile bir çok işinizi çok hızlı bir şekilde halledecek bir yardımcı veya çalışanda alabilirsiniz. Sağlığınızla ile ilgili kontrollerden geçebilir, beslenmenize dikkat edebilir, hayatınızı sağlık anlamında yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bu dolunay zamanı belki kullandığınız bir ilacı değiştirebilir ya da doktorunuzu değiştirebilirsiniz. Eğer ki sizin yardımlarınız var ise yaptığınız işte, onunla ilgili skandal gelişmeler söz konusu olabilir, onunla aranız birden açılabilir, ciddi boyutta tartışma içine girebilirsiniz. Veya bu birlikte çalıştığınız ve güvendiğiniz bir iş arkadaşınızla aranızda da geçebilir. Yasal konular, uluslararası ilişkiler, ticari ilişkileriniz, yurt dışı işleri, vize –pasaport işleri, üniversite ile ilgili işlerde istikrarı yakalamak zor olabilir, bu konularda beklenmedik, yorucu, stresli, skandal durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda , özellikle tansiyon – kan dolaşım sisteminize dikkat edin! Bedeninizi aşırı yormayın, uyku düzeninize ve beslenme düzeninize dikkat edin!

Terazi ve Yükselen Terazi; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Havada aşk kokusu var! Birliktelikleri olanlar partnerleri ile oldukça romantik dakikalar geçirebilecekler, yalnızlar ise çok daha kolay flört edebilecekleri kişiler ile tanışabilecekler. Özellikle sosyal çevrenizin de desteği ile yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler bu dolunayda çalışmalar yapabilirler. Ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek. Ama evli iseniz şayet, eşinizde size beklenmedik bir hoş bir sürpriz yapabilir. Eğer ki hamilelikle ilgili bir beklentiniz var ise sizi sevindirecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Ya da partnerinizle birlikte yapabileceğiniz bir hobiye yönelebilirsiniz. Eğer ki işiniz sahne, sanat odaklı bir iş ise, ajansta ya da bir başkası sayesinde gelebilecek yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Eğer ki özel hayatınıza ilişkin birtakım kararlar verme arifesindeyseniz olumlu veya olumsuz bir zamanın geçmesini bekleyin. Yeni başlayan projeleriniz var ise, üzerinden yeniden yeniden geçmeniz gerekecek! Biraz zaman ve para harcamanız gerebilir yaratıcı projeleriniz için. Eğer çocuğunuz var ise, onun geleceği ile ilgili planlarınızda da değişikliğe gidebilirsiniz. Biraz libidonuz artabilir, özel hayatınızda istikrarı oturtmakta zorlanabilirsiniz. Özgürlük ve bir ilişki içinde olmanın sorgulaması – özgürlük ve çocuk sahibi olmanın sorgulaması. Hayatınız özgürlükler ve diğer isteklerinizle ilgili bir sorgulama içinde de geçebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Ev, yuva, aile konuları bu dolunayın ilgileneceği konular arasında yer alacak. Evinizi yeniden dekore etmek, tadilat işleri ile ilgilenmek, yeni elektronik eşyalar alabilirsiniz ama Merkür’ün de retro olduğunu unutmayın. Yeni elektronikleri 30 Ağustos’tan sonra almanızda fayda var. Bunlar olası iyi etkiler fakat aile içinde özellikle erkek figürler ile çekişmelerden uzak durmak yerinde olacaktır. Belki de yeni bir eve taşınmanın zamanı gelmiştir ve ilanlara bakmanın tam zamanıdır. Evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Ya da evinize yeni televizyon, ses sistemi, müzik sistemi, teknolojik bir takım aletler alabilirsiniz. Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir- home Office tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. Veya işiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz. Ailenizden- kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Ya da arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır. Uranüs etkisinden dolayı ailenize karşı meydan okuyacağınız durumlar oluşabilir ya da aynı evi paylaştığınız biri ile. Kira da oturuyorsanız ev sahibiniz birden evden çıkmanızı isteyebilir. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili olumsuz koşullar oluşabilir. Uranüs’ün olduğu alanda ise, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili skandal, aniden gelişen, zorlayıcı durumlar, ayrılıklar söz konusu olabilir.

Yay ve Yükselen Yay; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 günlük süreçte; teknoloji ve internet araçlarını kullanarak iletişim konularını hayatınızda daha görünür bir hale getirebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeme gelebilir, yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle teknolojik ürünlerle ilgili araştırma yapıp, okuyabilirsiniz. Spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz bu seyahate. Yaratıcılık, hobiniz olan bir konuda eğitim almaya da karar verebilirsiniz. İş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Birden fazla anlaşma, sözleşme durumları olabilir. Ama Merkür’ün retro olduğunu unutmayın ve imza gerektiren konuları ay sonundan sonra yapmakta fayda var. İş anlamında üzerinizde her zamankinden çok daha fazla baskı ve sorumluluk hissedebilirsiniz ama bu süreçte patronlarla papaz olmamaya özen gösterin. İnternet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilir, sosyal ağlar üzerinde daha aktif çalışmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, araştırabilir, web sitesi açabilir, blog açabilirsiniz. 1. Dereceden akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşlerinizin hayatlarında zorlu dramatik gelişmeler söz konusu olabilir ve sizin yardım etmeniz gerekebilir. Trafik sorunlarına, trafik kazalarına dikkat edin, arabanızı çılgınlar gibi kullanmayın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 günlük süreçte; Finansal konular iş başında. Bir taraftan grup çalışmaları ile kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken bir taraftan da kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir. İş hayatında organize ve sorumluluk bilinci ile hareket etmeniz durumunda başarıyı biraz geçte olsa elde edebileceksiniz. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Eğer ki işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni teknolojik aletler, telefon, yüksek teknolojik ürünlerde satın almak isteyebilirsiniz ama Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın! Aslında koşullarınız uygun ise bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev veya araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir. Yeni gelir kaynakları da yaratabilirsiniz kendinize. Amma velakin Uranüs etkin olacağından dolayı, bir şekilde sizin de cebinizden para çıkacak! Hazır olun! Bu varsa çocuklarınızla ilgili bir masraf olabilir beklenmedik ya da özel hayatınızı paylaştığınız kimse ile ilgili bir harcama yapmanız gerekebilir ekstradan. Eğer ki gündeminizde nafaka – miras gibi konular var ise veya anlaşmaya varmanız gereken bir para meselesi varsa gündeminizde, bu dönem anlaşmaya varmanın zor olacağına işaret etmekte gökyüzü. Ya da hak edilen bir para varsa, zam gibi ya da bir şeylerde yan kazandığınız para, onun size gelmesi biraz zaman alabilir ya da bir süre daha gelemeyebilir. Ya da borç verdiğiniz biri borcunuz ödemekte gecikebilir.

Kova ve Yükselen Kova; Bu burcunuzda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 günlük süreçte; İkili ilişkilerinizde gerginliklerden kaçınarak, hayatınıza yenilikler için yer açmanızın vakti gelmiş olarak görünüyor. Tek başınıza hareket etmek yerine gruplar içinde hareket edebilir, kişisel yeteneklerinizi daha kolay ve rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Yeni iş projeleri, yeni başlangıçlar, adımlar atmak, proje üretmek için harika bir süreç. Ama sanki bu süreci hazırlık dönemi gibi kullanmanız daha doğru olur en azındna ay sonuna kadar, çünkü Merkür hala retro! Öncelikle fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilir, egzersizler yapabilirsiniz. Belki de daha güzel görünmek adına küçük bir operasyon yaptırabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal birtakım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel birtakım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak içinde yakın çevreniz veya yakın akrabalarınızdan destekler alabilirsiniz. Uranüs başrol oynayacağından dolayı, ev değiştirmek- yer değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bedeninize dikkat edin, kazalara – yaralanmalara açık bir dönemde olacaksınız. Ailenizle papaz olmamaya özen gösterin. Hafif bir patlamaya hazır bomba misali ortalıklarda gezineceksiniz, sabrınız ve tahamülünüz az olabilir. İnsanları kırmayın, köprüleri yıkmayın!

Balık ve Yükselen Balık; Bu hafta Kova burcunda Uranüsyen dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 günlük süreçte; bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmak için hazırlıklar yapabilirsiniz, mesela sigara. Bunun yanı sıra gizlilik içinde hareket edebilir, yaptıklarınızı ve planlarınızı etrafınızdakilerle paylaşmayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, özellikle ateşli hastalıklara karşı. Yeni girişimler ve başlangıçlar yapmanın biraz zor olacağı bu süreci hayatınızda bitirmeniz gereken konuların bitimi veya kapanışı için çalışabilirsiniz. Sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz var ise tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz. Ya da bir süredir devam eden bir sağlık durumunuz var ise, bu hafta artık sona erebilir. Farkında olmadan etrafınızda ki bir çok insanın sırrına ortak olabilir, gizli kalmış konular duyabilirsiniz. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz. İçe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Uranüs etkin olacağından dolayı, size karşı kurulabilecek komplolar, tuzaklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gizli düşmanlar arkanızdan kötü işler çevirebilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınızla olan ilişkilerde ani gerginlikler, kopmalar, tartışmalar, meydan okumalar söz konusu olabilir