genel

Masterchef kadrosuna Fatma Nur girince seyirci reyting için değer mi dedi isyan etti!

TV8 ekranlarının en çok seyredilen ve sosyal medyanın da nabzını tutan Masterchef Türkiye 2022 olaylı başladı. 18 kişilik ana kadronun yavaş yavaş oluştuğu Masterchef'e son giren isim Fatma Nur oldu. 8. önlüğün sahibi olan Fatma Nur'un kadroya girmesi bazı seyricileri rahatsız etti ve 'reyting için değer miydi' yorumları yaptı.

Abone Ol

Ekranların en uzun soluklu ve en çok izlenen TV8'in yemek yarışması Masterchef 2022 heyecanlı başladı. Her bölümde başka bir olayın yaşandığı ve sosyal medyanın da gündemi olan Masterchef'e son giren isim Fatma Nur Uçar oldu.

Daha ilk bölümlerde iddiasını her fırsatta dile getiren ve sivri dili ile yarışmacı arkadaşlarının 'radarında' olan Masterchef Fatmanur yaptığı sushi ile jüriyi mest etti.

Geçen akşam yayınlanan Masterchef finalinde Büşra Zambak ile son ikiye kalan ve olaylı açıklamalar yaparak şimşekleri üzerine çeken Fatma Nur sosyal medyanın da konusu oldu. 7. önlüğü Büşra'ya kaptıran Fatma Nur'un açıklamaları Masterchef'e şimşek gib düşmüş ve gecenin en çok konuşulan olayı olmuştu.

Dün akşam yapılan final turunda ise yaptığı sushi tabağı ile jüriyi mest eden Fatma Nur 8. önlüğü sahibi oldu ve ana kadroya giren son isim oldu.

Fatma Nur'un ana kadroya girmesinin ardından sosyal medya kaynadı, bazı seyirciler kazan kaldırdı. Büşra Zambak hakkında yaptığı açıklamalar ile bir kesim seyircinin antipatisini kazanan Fatma Nur Uçar'a yorum yağdı.

Twitter'in da gündemi olan Masterchef'e yüzlerce yorum yapıldı ve TT listesine girdi. Fatmanur Uçar'ın ana kadroya girmesi bazı seyirciler tarafından 'reyting numarası' olarak yorumlandı.

Sivri dili ile sözünü sakınmayan bir profil çizen Fatma Nur'un sırt reyting getirsin diye yarışmaya alındığı iddiası sosyal medyanın konusu oldu.

İşte 23 yaşında olan ve aslen Yozgatlı olan Masterchef Fatma Nur'a yapılan yorumlardan bazıları...

Fatma Nur Uçar ilk turda yaptığı Sushi yemeği ile şeflerden üç evet alan ve ikinci tura yükselen Fatma Nur ikinci turda üçlü elemede Alis ve İsmail'den daha iyi bir balık çorbası yaparak adını bir üst tura yazdırmıştı.

Fatma Nur Uçar, 23 yaşında ve aslen Yozgatlı. Yarışmaya Fethiye'den katılan Fatma Nur sushi şefliği yapmaktadır. 10 yaşından beri bu mesleğin içinde olduğunu belirten Fatma Nur, elemelerde Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerden 3 evet almayı başarmıştı.

Fatma Nur Uçar 23 yaşında. 10 yaşından beri bu mesleğin içerisinde olduğunu söyleyen Uçar, Fethiye’de sushi şefi olarak çalışıyor.