genel

MasterChef yarışmasının Mehmet Şef'i Mehmet Yalçınkaya özlemini sosyal medyadan dile getirdi! İşte ünlü şef Mehmet Yalçınkaya babasının mezarı başından paylaştı...

Abone Ol

MasterChef Türkiye yeni sezon ile yine ilgi odağı olmayı başardı. Sevilerek izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken isimlerinden Mehmet Şef yani Mehmet Yalçınkaya sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden. Paylaşımlarıyla dikkat çeken MasterChef'in Mehmet Şef'i Mehmet Yalçınkaya bu defa hayranlarına duygu dolu anlar yaşattı. Mehmet Yalçınkaya geçtiğimiz Temmuz ayında babası Seyfettin Yalçınkaya'yı kaybetmişti. Babasını mezarı başında ziyaret eden Mehmet Şef Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile özlemini dile getirdi. İşte MasterChef'in Mehmet Şef'i Mehmet Yalçınkaya'nın babası Seyfettin Yalçınkaya'ya özlemini dile getirdiği paylaşımı...

MasterChef Türkiye yeni sezon ile yine ilgi odağı olmayı başardı. Sevilerek izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken isimlerinden Mehmet Şef yani Mehmet Yalçınkaya sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden.

Paylaşımlarıyla dikkat çeken MasterChef'in Mehmet Şef'i Mehmet Yalçınkaya bu defa hayranlarına duygu dolu anlar yaşattı.

Mehmet Yalçınkaya geçtiğimiz Temmuz ayında babası Seyfettin Yalçınkaya'yı kaybetmişti. Babasını mezarı başında ziyaret eden Mehmet Şef Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile özlemini dile getirdi.

Babasının mezarını ziyaret eden Mehmet Yalçınkaya duygularını şu sözlerle ifade etti: "Babam 98 gün oldu ayrılalı, arkadaşım dert ortağım özlüyorum ve her gün özlem artıyor. Ruhun şad olsun rabbim mekanını cennet eylesin..."

Mehmet Şef daha önce babası Seyfettin Yalçınkaya ile objektiflere böyle poz vermişti.