genel

MasterChef'e veda eden isim belli oldu! Celal mi, Esra mı, Sedat mı? İşte MasterChef 2020'ye veda eden ilk isim...

Abone Ol

MasterChef 2020'de bu yıl eleme oyunu iki etaptan oluşuyor. Elemeye kalan 6 isim arasında oynanan ilk etapta Eray, Duygu ve Ayyüce en iyi üç tabağı yaparak arkadaşlarının yanına balkona çıkmaya ve MasterChef'te yollarına devam etmeye hak kazandılar. Son 3'e kalan Celal, Sedat ve Esra'ya Somer Şef tarafından hazırlanan Ciğer Sarma yemeği verildi. 40 dakika sonunda en iyi Ciğer Sarma'yı yapan isim ve en kötü yapan isim şefler tarafından açıklandı. Peki MasterChef 2020'ye veda eden isim kim oldu? İşte o isim... MasterChef 2020'ye veda eden isim dün akşam ekrana gelen bölümün ardından belli oldu. Masterchef'te eleme oyunu iki etaptan oluştu. İlk oyunda başarılı olan 3 tabak arkadaşlarının yanına balkona çıkmaya hak kazanırken son üç isim ise şefler tarafından yapılan bir yemek konusunda hünerlerini sergiledi. Yapılacak olan son yemeği en kötü yapan isim ise dün akşam MasterChef'e veda eden isim oldu. MasterChef 2020'nin ilk eleme oyununda ilk etapta marketten alınacak ürünler ile özgün bir yemek çıkarmaları yarışmacılardan istendi.

MASTERCHEF İLK ELEME TURUNDA KİMLER SON 16'YA KALDI?MasterChef'te bu sezon getirilen yenilik ile eleme adayları tek yarışma ile değilde iki yarışmanın ardından MasterChef rüyasına veda ediyor. İlk etapta en iyi yemeği yapan 3 isim bu hafta elenmekten kurtulurken son üç isim ise bir oyun daha oynamak zorunda kaldı. Şefler tarafından marketten alınan yemekler ile özgün bir çalışma yapılması istenen turda en başarılı tabağı yapan isim Eray Aksungur oldu.

Eray'ın ardından yaptığı tabak ile şefleri etkilemeyi başaran bir diğer isim ise Duygu oldu.

Duygu'nun ardından en başarılı 3. tabağı yapan isim ise Ayyüce oldu ve MasterChef'te yollarına devam etme şansı elde ettiler. Şefler ilk etabın üçüncü olan ismini belirlerken oldukça zorlandıklarını ifade ettiler Celal ve Ayyüce arasında gidip geldiklerini ve Ayyüce'nin yaptığı dokunuşların bir adım öne geçirdiğini ifade ettiler

MASTERCHEF'TE SON ÜÇ İSİMDEN YARIŞMAYA KİM VEDA ETTİ?Celal, Esra ve Sedat'ın son üçe kaldığı son oyunda Somer Şef tarafından üç isme verilen yemek Ciğer Sarma oldu.

Yarışmacılara Ciğer Sama için 40 dakika süre verildi. Bu etapta en güzel yemeği yapan ve yoluna devam eden ilk isim Celal olurken ikinci isim ise Esra oldu. MasterChef 2020'ye bu yıl ilk veda eden isim ise Sedat oldu.