genel

MasterChef'e veda eden isim belli oldu!

Abone Ol

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 18 Ekim Pazar akşamı 80. bölümüyle ekranlara geldi. Eleme heyecanının yaşandığı gecede potada olan Emir, Esra, Uğur, Didem, Özgül ve Tanya yarışmaya devam edebilmek için iki aşamalı final turlarında tüm hünerlerini sergiledi.

'MasterChef Türkiye'nin dünkü bölümünde her pazar olduğu gibi eleme oyunu oynandı. Şefler, ilk turda yarışmacılardan tavuk ciğerinin ana malzeme olduğu yaratıcı yemek yapmasını istedi.

Bu turdan başarıyla çıkan isimler Emir, Uğur ve Esra olurken; elemede son üçe Didem, Tanya ve Özgül kaldı.

Final turuna kalan Didem, Özgül ve Tanya ise Mehmet Şef'in imza yemeği olan Levrek'i yapmak için ikinci kez tezgahlarının başına geçti.

Bu turun en başarılı yarışmacısı ve bir hafta daha MasterChef macerası devam eden isim Özgül oldu.

YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU Son iki isim olan Didem ve Tanya arasından MasterChef'e veda eden ismi Somer Sivrioğlu açıkladı. Şeflerin ortak kararıyla MasterChef'ten elenen yarışmacı Didem oldu.

Didem'in elenmesinin nedenini açıklayan Mehmet Şef, "Sosunda sorun yoktu ama balık az pişmişti. Bu yemeğin en önemli özelliklerinden biri de sunumudur. Üstteki havyalar da patlamıştı" dedi.

'BURADA OLMAK ÇOK BÜYÜK GURUR' Elendiğini öğrendikten sonra söz hakkı alan Didem, "Benim uğraş vermemin tek sebebi sizlere iyi tabaklar çıkarabilmekti. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sizin gibi büyük şeflere tabak çıkarmak ve burada olmak çok büyük gurur. Yedeklerden geldim çok mutluydum. Bana kattıklarınız için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

MasterChef Didem, geçtiğimiz haftalarda yarışmanın kadrosuna yedeklerken katıldı ve 3 hafta boyunca ana kadroda yarıştı.