genel

MasterChef'te 2. finalist belli oldu! Yeni bölüm fragmanında dikkat çeken detay

Abone Ol

TV8'de ekrana gelen yemek yarışması MasterChef'te 2. finalist dün akşam belli oldu. Şef Maksut Aşkar'ın menüsü ve diğer tabakların yapıldığı gecede; Özgül, Emir ve Barbaros'un verdiği mücadele sonunda, şeflerin oylamasıyla finalist olan isim Barbaros oldu.

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde ikinci finalist Barbaros oldu. Emir ve Özgül ise pazar günü eleme oyunu oynamak için potada kaldı.

Son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Somer Şef'in kaşık atması damga vurdu. MasterChef'te şeflerin kaşık ve çatal atması yemeğin şeften daha iyi yapıldığı anlamına geliyor.

MasterChef Türkiye'de, oynanan üçlü turun ardından finale yükselen ikinci isim 66 puan alan Barbaros oldu. MasterChef yarışmacıları Barbaros, Özgül ve Emir'in karşılaştığı üçlü turda, yarışmacılar ilk etapta, şef Maksut Aşkar'ın yemeğini yapmak tezgah başına geçti. 59 dakika sürenin sonunda şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı. İlk turun sonunda Barbaros 29 puan alarak oyunun birincisi seçildi.