genel

Masterchef'te finalin ismi belli oldu! 'Ben eğer...'

Abone Ol

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te finale adını yazdıran isim belli oldu. Büyük heyecanın yaşandığı Masterchef'te Emir ve Serhat arasında büyük yarış yaşandı. İşte Pazar günü birincinin belli olacağı Masterchef'in yayınlanan son bölümünde yaşananlar...

Masterchef'in yayınlanan son bölümünde finale giden isim Serhat oldu. Emir, Masterchef'ten üçüncü olarak ayrıldı. Final çekişmesi Barbaros ve Serhat arasında yaşanacak.

Mehmet Şef yaptığı açıklamada, "Öncelikle şunu söylemek isterim seni bu akşam Masterchef üçüncüsü olarak uğurluyoruz. Hiç az şey değil. Yeteneğinden kuşkumuz olmadı." ifadelerini kullandı.

Masterchef Türkiye'nin üçüncüsü olan Emir yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Şef, ben kendime bir söz vermiştim. Belki bugün öndeydim daha kolay bir tatlı seçebilirdim ama ben eğer o baklavayı açamıyorsam Masterchef kupasını almaya hakkım yok diye düşündüm.

Pişseydi hak edecektim. Böyle böyle öğreniyorsunuz hayatta. Belki büyük risk ama benim içim rahat etmezdi. Onlar finalde olmayı hak ediyorlar.

'BENİ KADINLAR YETİŞTİRDİ' Beni kadınlar yetiştirdi. Yarışmaya ilk girdiğimde hatta kadın düşmanı yaftası gelmişti. Ben öyle biri değilim.

Beni kadınlar yetiştirdi ama ben babamın oğluyum. Babam bir şampiyondu ama boynuz kulağı geçememiş henüz. Hayat sürprizlere dolu pes etmek yok.

ELENDİKTEN SONRA İLK PAYLAŞIM Elendikten sonra ilk paylaşımını yapan Emir şu ifadelere yer verdi:

Hayat yarışlardan ibaret, pes etmek yok. Sevmek bir sanattır, yanımda olan tüm sevenlerime teşekkür ederim. Sevgimiz karşılıklı...