genel

MasterChef'te tansiyon yükseldi! Esra ile Eray birbirine girdi

Abone Ol

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, 5 Kasım Perşembe akşamı 93. bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı gecede; kaptanlık düellosunu kazanan Serhat, menüyü belirledi. Yarışmacıların İrlanda mutfağından yemekleri en iyi yapmak için mücadele ettiği gecede, kırmızı takım dokunulmazlığı aldı. Eleme potası oylaması sırasında Eray ve Esra'nın tartışması son bölüme damga vurdu. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'nin dünkü bölümünde yeni bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı.

AVANTAJ KIRMIZI TAKIMDAYDI Değişen kuralların ardından ilk eleme oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de kırmızı ve mavi takım yarışmacıları; Serhat'ın İrlanda mutfağından kendilerine seçtiği yemekleri yapmak için çaba gösterdi.

Takımlar; karnabahar çorbası, İrlanda usulü soda ekmeği ve eeviled egg, cottage pie, ballı hardallı tavuk ve colecannon, İrlanda usulü elmalı kek ve custard sos yaptı.

Kaptanlık düellosunda avantajı alan Serhat menüyü şefler ile birlikte hazırlamış daha sonra ise Kırmızı takıma bir gün önce menüyü açıklamıştı. Rakip takıma göre dokunulmazlık oyununda avantajlı olan kırmızı takım ilk oyunda da galip geldi.

ERAY İLE ESRA ARASINDA SESLER YÜKSELDİ Bir saatlik sürenin ardından yemeklerin tadına bakan şefler kazanan takımın kırmızı takım olduğunu duyurdu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetti.

MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo Şef'in imza yemeğini yaptı. 45 dakikalık sürenin ardından yemeklerin tadına bakan şefler, son üçe kalan ismin Ayyüce, Sefa ve Eray olduğunu açıkladı. Eray dokunulmaz oldu.

Ardından birbirlerinin isimlerini yazan yarışmacılardan Emir, Esra'nın adını yazdı. Esra'yı kaptanlık düellosunda kaybetmeleri nedeniyle yazdığını söyleyen Emir, "Ne zaman seninle Özgül arasında kalsam, karşı taraf daha iyi bir performans sergiliyor. Ekşili köfteyi kaybettik bugünkü oyunu da bu yüzden kazanamadık" dedi.

Bunun üzerine Eray, Esra'ya yüklendi. Esra'nın Eray'a söylediği 'Bana akıl vereceğine kendi çorbanı iyi yapsaydın' sözleri üzerine tansiyon bir anda yükseldi. Yarışmacılar arasında seslerin yükselmesinin ardından şefler araya girdi.

AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTTU Tartışmanın devamında Eray Esra'yı demogoji yapmakla suçlarken Esra ağlamamak için kendisini zor tuttu.

MasterChef'te hafta başı değişen eleme oyunu sonrası potaya giren isim belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda yapılan oylama sonrası en fazla ismi yazılan isim Furkan oldu. Furkan, takım arkadaşlarını eleme adayı seçerken iyi düşünmemekle suçladı.