genel

Merkür, Jüpiter ile kavuşuyor! Astrolog Mine Ölmez'den günlük burç yorumları..

Astrolog Mine Ölmez Şahan, Haziran ayına dair burçlara uyarılarda bulunuyor. Merkür'ün Jüpiter ile etkileşimini, 12 burcun üzerinde yorumlayan ünlü astrolog, 4 burç için sinyal verdi. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Abone Ol

Gökyüzündeki olayların burçlara yansıması nasıl olacak? Gökyüzünde gezegenlerin birleşimi 12 burç derinden etkiliyor. Ünlü astrolog Mine Ölmez Şahan, günlük burç yorumları..

Koç Kazanmayı düşündüğünü işi geliştirin, yatırım yapın. Karşılığının mümkün olduğunu göreceksiniz. Harcamaya, boş vermeye dair tutumlarınızı gözden geçirin.

Boğa Kendinizle ilgilenmek, kendinize yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu öz bakım sadece maddi boyut değil, psikolojik ve manevi olarak da önemli.

İkizler Yardım ve sosyal faaliyetlerin ayrıca beden gücü de gerektirdiğini unutmayın. Gördüklerinizi değiştirmek biraz da bakış açınızı değiştirmekle de ilgilidir.

Yengeç Ne için çabalarsanız onun karşılığını alacağınızı unutmayın. Düzenin değişmesi mümkün değil. O yüzden ekonomik beklentilerinizi mümkün olduğunda düşük tutmaya özen gösterin.

Aslan Geleceğe yönelik her harcama aslında bir yatırımdır. Kaybettiğinizi düşünmenin hiçbir yararı olmaz. Bu yüzden sizi heyecanlandıran ve psikolojik olarak yıpratmayan her işe gönül rahatlığıyla girin.

Başak Kafanızdan geçen her şeyi detaylandırmak zorunda olduğunuzu düşünmenin size hiçbir yararı yok. Nitelik açısından iyi sonuçlar almak için ona gerektiği kadar kafa yormak gerekiyor. Ancak günlük akışınızı bozmanın da bir alemi yok.

Terazi Kolay kazanmadığınız ve emek vermediğiniz işler için özen gösterin. Yapmak zor, yıkmak kolay. Yatırımlarınızı ve birikiminizi doğru yönetmenin tam sırası.

Akrep İşinizle ilgili yenilikler yapmak için uygun zamanları yaşıyorsunuz. Ancak fikirleri değerlendirirken gerçekçi olmanızda fayda var.

Yay Gündelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Neye ne kadar zaman ve para harcadığınızı önem kazanıyor. Bir harcama planı oluşturmak en iyisi.

Oğlak Mutlu olmak, keyfinize bakmak için bütçenize uygun planlar ya da satın almalar bugünlerde oldukça kıymetli. Duygularınızı konusunda bu kadar cömert olmayın.

Kova Bütçeyi sarsacak yanılgılar içerisinde olmayın. Alışverişin de bir dozunun olduğunu unutmayın.

Balık Popüler olana ilgi duymak sadece sizi ilgilendiren bir konu değil. Teknolojik cihazlarını bugün itibariyle değişim istiyor olabilir.