genel

Merkür retrosu geliyor! Astrolog Dinçer Güner'den 12 burç için burç yorumları...

Ünlü astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabı üzerinden haftalık burç yorumlarını yayımladı. Güner, 2 burç için aşk ve para kapıda diyerek, 3 burç için kötü haberler geleceği konusunda uyardı. İşte, Dinçer Güner'den 5 Ağustos - 11 Ağustos 2024 haftası, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Abone Ol

Ünlü astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabı üzerinden haftalık burç yorumlarını yayımladı. Güner, 2 burç için aşk ve para kapıda diyerek, 3 burç için kötü haberler geleceği konusunda uyardı. İşte, Dinçer Güner'den 5 Ağustos - 11 Ağustos 2024 haftası, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

KOÇ BURCU (21 MART - 19 NİSAN) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Günlük rutinleriniz ve sağlığınız üzerinde olumlu etkiler yaratabilir. Sağlık konularına daha fazla dikkat etmeye başlayabilir ve egzersiz, beslenme gibi konularda daha düzenli olabilirsiniz. İş yerinde, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde daha uyumlu ve destekleyici bir dönem yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda, iş ortamında estetik ve düzen konularına daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Bu dönem, iş yerinde veya günlük hayatınızda estetik düzenlemeler yapmak için ideal bir zamandır. Evcil hayvanlarla ilgilenmek veya yeni bir evcil hayvan sahiplenmek de söz konusu olabilir.  Bu hafta Merkür retrosu da başlıyor ve 3 hafta sürecek! Günlük rutinleriniz ve iş hayatınızda bazı aksaklıklar ve gecikmeler yaratabilir. İş yerindeki projelerde ve görevlerde dikkatli olmanız gerekebilir. İletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Sağlık konularına da dikkat etmelisiniz; yanlış teşhisler veya tedavi hataları olabilir.

BOĞA BURCU (20 NİSAN - 20 MAYIS) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Aşk hayatınız ve yaratıcılığınız üzerinde etkili olabilir. Romantik ilişkilerde daha dikkatli, detaycı ve eleştirel olabilirsiniz. Bu dönemde, partnerinizle olan iletişiminizde daha seçici olabilir ve mükemmellik arayışında olabilirsiniz. Aynı zamanda, hobileriniz ve yaratıcı projeleriniz için daha fazla zaman ayırabilirsiniz.Sanatsal yeteneklerinizi geliştirmek veya yeni bir hobiye başlamak için harika bir dönemdir. Çocuklarla ilgili konularda da daha fazla sorumluluk alabilir ve onların eğitimine veya aktivitelerine daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu dönem hayatınıza aşkı çekebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak için de uygun bir süreçtir. Ayrıca yatırımlar konusunda da güzel tavsiyeler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda eski meseleler ve yanlış anlaşılmalar tekrar gündeme gelebilir. İlişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz, bu yüzden partnerinizle açık ve net olmaya çalışın.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 20 HAZİRAN) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Aile ve ev yaşamınız üzerinde etkili olabilir. Bu dönemde evde daha fazla zaman geçirmekten ve ev düzenlemeleri yapmaktan keyif alabilirsiniz. Aile üyeleriyle olan ilişkilerinizde daha dikkatli ve özenli olabilirsiniz. Evde estetik düzenlemeler yapmak, dekorasyonla ilgilenmek veya evdeki konforu artırmak için ideal bir dönemdir. Aynı zamanda, geçmişle ilgili duygusal konuları ele almak ve aile bağlarını güçlendirmek için fırsatlar bulabilirsiniz.Aile içi kırgınlıkları olumlu anlamda yönetmek, ev almak- kiralamak-taşınmak gibi aktiviteler içinde uygundur. Hatta tüm bu eylemleri daha keyifle yapabilirsiniz. Aile içindeki iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar ön plana çıkabilir. Eski aile meseleleri tekrar gündeme gelebilir ve çözüme kavuşturulmayı bekleyebilir. Evde teknolojik aletlerde arızalar veya onarım gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. İletişim ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz üzerinde olumu etkili olabilir. Bu dönemde, kardeşler, komşular veya yakın arkadaşlarla daha fazla iletişim kurabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişimde daha dikkatli ve detaycı olabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda daha fazla ilgi gösterebilir ve yeni bilgiler öğrenmeye açık olabilirsiniz.Kısa süreli seyahatler, toplantılar ve sosyal etkinlikler bu dönemde artabilir. Aynı zamanda, ticari anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili konularda da daha dikkatli olmanız gerekebilir. Keyif veren projeler gündeme gelirken, para kazanabileceğiniz fikirler üretebilirsiniz. Kardeşler, komşular veya yakın arkadaşlarla olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve dedikodular sorunlara yol açabilir. Yazılı ve sözlü iletişimde daha dikkatli olmalı, belgeleri ve sözleşmeleri defalarca kontrol etmelisiniz.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Maddi konular ve değerleriniz üzerinde olumlu etkili olabilir. Bu dönemde finansal konulara daha fazla önem verebilir ve harcamalarınızı daha dikkatli planlayabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızı artırmak için yeni fırsatlar bulabilir veya mevcut kaynaklarınızı daha verimli kullanabilirsiniz. Maddi güvenliğinizi sağlamak için tasarruf yapabilir veya yatırım planları yapabilirsiniz. Aynı zamanda, değer verdiğiniz şeylerle ilgili olarak daha seçici olabilir ve hayatınızdaki maddi olmayan değerleri de gözden geçirebilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek ve kazanç sağlamak için kullanmak bu dönemde ön planda olacaktır. Kendinizi mutlu edece verimli alış-verişler yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızda belirsizlikler ve dalgalanmalar yaşanabilir. Harcamalarınızı dikkatli bir şekilde planlamalı ve ani para çıkışlarına karşı tedbirli olmalısınız. Eski borçlar veya alacaklar gündeme gelebilir ve bu konuları çözmek için adımlar atmanız gerekebilir.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Kişisel cazibenizi ve ilişkilerinizi artırabilir. Bu dönemde kendinizi daha çekici ve karizmatik hissedebilirsiniz. İmajınızı yenilemek, kişisel bakımınıza daha fazla özen göstermek ve tarzınızı değiştirmek için harika bir zaman. İlişkilerde, partnerinizle daha uyumlu ve destekleyici bir dönem yaşayabilirsiniz. Yeni romantik ilişkiler kurmak için de uygun bir dönemdir. Kendinizi ifade ederken daha açık ve samimi olabilirsiniz. Aynı zamanda, kendi ihtiyaçlarınıza daha fazla önem verebilir ve kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Kendi isteklerinizi ve beklentilerinizi netleştirmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Önce kendinizi sonra hayatınızı güzelleştirmek içinde harikadır. Estetik kaygılarınız artabilir. Bu dönemde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. İletişim problemleri ve kafa karışıklıkları günlük hayatınızı zorlaştırabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi gözden geçirmek ve kişisel hedeflerinizi netleştirmek için iyi bir dönemdir.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Kariyer ve toplumsal statünüz üzerinde olumlu etkili olabilir. Bu dönemde, iş hayatınızda ve kariyer hedeflerinizde daha fazla başarı ve tanınma elde edebilirsiniz. İş ilişkilerinizde daha uyumlu ve iş birliğine açık olabilirsiniz. Üstlerinizle veya otorite figürleriyle olan ilişkilerinizde daha dikkatli ve özenli olmanız gerekebilir. Kariyerinizde estetik ve düzen konularına daha fazla önem verebilirsiniz. Aynı zamanda, toplumsal statünüzü ve imajınızı güçlendirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Bu dönemde, kariyer hedeflerinize odaklanmak ve profesyonel hayatınızda ilerlemek için ideal bir zamandır. İş arıyorsanız iş bulabilirsiniz. İş hayatınızda ve kariyer hedeflerinizde belirsizlikler ve gecikmeler yaşanabilir. İş yerindeki iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar iş ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Üstlerinizle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Kariyer planlarınızı gözden geçirmek ve geçmişte tamamlanmamış projeleri ele almak için uygun bir dönemdir.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Eğitim, seyahat ve inançlarınız üzerinde etkili olabilir. Bu dönemde, yeni bilgiler öğrenmek ve zihinsel ufkunuzu genişletmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda daha fazla ilgi gösterebilir ve akademik başarılar elde edebilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri, kültürel etkinlikler ve yabancı dillerle ilgili konular bu dönemde ön planda olabilir. Aynı zamanda, inançlarınızı ve yaşam felsefenizi gözden geçirebilir ve bu konularda derinleşebilirsiniz.Bol bol seyahat edebilirsiniz. Hukuki konularda varsa desteğe ihtiyacınız, faydalı destekler alabilirsiniz. Bu dönem okumaktan, gezmekten, yeni şeyler öğrenmekten büyük keyif alabilirsiniz. Bu dönemde eğitimle ilgili konularda belirsizlikler ve gecikmeler yaşanabilir. Akademik projelerde ve sınavlarda dikkatli olmanız gerekebilir. Yurtdışı seyahatleri veya uzun yolculuklarda aksaklıklar ve plan değişiklikleri olabilir.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Ortak kaynaklar, miras ve dönüşüm konularında etkili olabilir. Bu dönemde, başkalarıyla olan maddi ilişkilerinizde daha dikkatli ve özenli olmanız gerekebilir. Ortak yatırımlar, miras veya borçlar gibi konular gündeme gelebilir. Maddi güvenliğinizi sağlamak için stratejik adımlar atabilirsiniz.Psikolojik olarak daha güçlü ve dayanıklı olmanız gereken bir dönem olabilir. Bu dönemde, başkalarına destek olmak ve yardım etmek de size büyük bir tatmin sağlayabilir. Bu süreçte kazancınızı arttıracak yatırımlar yapabilirsiniz. Eşinizin gelirleri artabilir, maaş zammı alabilir, promosyon alabilir. Ortaklaşa işler yapıyorsanız bu dönem işinizin bereketi artabilir. Maddi konularda belirsizlikler ve gecikmeler yaşanabilir. Ortak yatırımlar, miras veya borçlarla ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Maddi güvenliğinizi sağlamak için stratejik adımlar atabilirsiniz.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. İlişkiler ve ortaklıklar üzerinde etkili olabilir. Bu dönemde, romantik ilişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda daha uyumlu ve destekleyici bir dönem yaşayabilirsiniz. Partnerinizle olan iletişiminizde daha açık ve samimi olabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak veya mevcut ilişkileri güçlendirmek için harika bir dönemdir. İlişkilerde dengeyi bulmak ve uyum sağlamak ön planda olacaktır.Aynı zamanda, başkalarının ihtiyaçlarını anlamak ve onlara destek olmak konusunda daha duyarlı olabilirsiniz. Bu dönemde, ilişkilerinizde sevgi ve anlayışın ön planda olduğu bir dönem yaşamanız muhtemeldir. Uzun sürecek yeni bir ilişkinin veya fayda sağlayacak bir ortaklık/ iş birliğinin temeli atılabilir. Romantik ilişkilerde ve iş ortaklıklarında iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Eski ilişkiler veya geçmişten gelen meseleler tekrar gündeme gelebilir ve çözüme kavuşturulmayı bekleyebilir. İlişkilerde dengeyi bulmak ve uyum sağlamak için çaba göstermeniz gerekebilir.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 22 EKİM) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. İçsel dünyanız ve bilinçaltınız üzerinde olumlu etkili olabilir. Bu dönemde içsel huzuru ve dengeyi bulmak için daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, yoga veya diğer ruhsal aktivitelerle ilgilenmek size iyi gelebilir. Geçmişle ilgili konuları gözden geçirmek ve duygusal iyileşme sağlamak için bu dönemi kullanabilirsiniz. Gizli kalan duygularınızı veya korkularınızı keşfetmek ve bu konularla yüzleşmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Aynı zamanda, yardımseverlik ve başkalarına destek olma konularında da daha aktif olabilirsiniz. Bu dönemde, başkalarının ihtiyaçlarını anlamak ve onlara yardımcı olmak size büyük bir içsel tatmin sağlayabilir. Gizli ilişkilere çekilebilir, gizlilik içinde maddi tasarruflar yapabilir, para biriktirmek için hesap açabilirsiniz. Yalnız yeni bir estetikle ilgili bir uygulama sizi yeterince mutlu etmeyebilir.

AKREP BURCU (23 EKİM - 21 KASIM) Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustos’a kadar seyahat edecek. Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz üzerinde etkili olabilir. Bu dönemde, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilir ve sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmak ve mevcut ilişkileri güçlendirmek için harika bir dönemdir. Grup aktivitelerinde daha aktif olabilir ve ortak hedefler için iş birliği yapabilirsiniz.Sosyal çevrenizdeki insanlarla uyumlu ve destekleyici ilişkiler kurmak ön planda olacaktır. Aynı zamanda, gelecekle ilgili hedeflerinizi belirlemek ve bu hedeflere ulaşmak için planlar yapmak için de ideal bir zamandır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için gerekli adımları atmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişimde yanlış anlaşılmalar ve çatışmalar yaşanabilir. Eski arkadaşlar veya sosyal gruplarla yeniden bağlantı kurmak için fırsatlar ortaya çıkabilir. Grup aktivitelerinde ve ortak projelerde gecikmeler ve aksaklıklar olabilir.