genel

MG Modellerinde Görülmemiş Fırsat! İşte Güncel Fiyat Listesi

Araç dünyasında büyük bir kitleye sahip olan MG, yeni fiyat listesini kullanıcılarına sundu. Peki MG ZS ağustos ayında ne kadar, kaç TL? İşte MG ZS fiyat listesi…

Abone Ol

Otomobil markaları içerisinde adından sıkça söz ettiren MG, yeni fiyat listesini açıkladı. Satışları oldukça iyi olan modeli MG ZS için bir liste yayınlayıp, bu model için 3 farklı liste yayımladı. Kampanyasız fiyatı ile kampanyalı fiyatını aynı duyuran MG, aynı zamanda MG ZS alacaklar için MG Ready programına özel fiyatları da paylaştı.

MG ZS SATIŞ FİYATI Birbirinden farklı 2 paketi ile görücüye çıkan MG ZS’nin kampanyasız fiyatları belli oldu. Tabanı 1,3 milyon TL’yi geçerek MG ZS’nin kampanyasız fiyatları sınıfının hala aşağısında kaldı. İşte MG ZS ağustos ayı satış fiyatları:

ZS Comfort 1.0 AT Benzin 111 PS: 1.349.000 TL ZS Luxury Plus 1.0 AT Benzin 111 PS: 1.590.000 TL

MG ZS İNDİRİMLİ FİYATI Bu ay MG ZS alımı düşünenler için kaçırılmayacak bir kampanya sunan MG, her 2 versiyon için de fiyatlarını dibe çekti. Yaklaşık 200 bin TL’lik bir indirime giden MG, indirimli satışlarını da bugünden itibaren başlamış oldu. İşte MG ZS ağustos ayı kampanyalı satış fiyatları:

MG ZS MG READY FİYATI İlk defa Türkiye’de yürütmüş olduğu MG Ready etkinliğine MG ZS’yi de dahil eden lider marka, bu etkinlik çerçevesinde dahil olan müşterilerine ek indirimler uygulayacağının sinyallerini verdi. Bu durumdan faydalanmak için aylık belirli bir ödeme gerçekleştirmek gerektiği MG Ready için fiyatlar, bir 150 bin TL kadar daha indirim uygunaldı. İşte MG ZS ağustos ayı MG Ready fiyatları:

ZS Comfort 1.0 AT Benzin 111 PS: 1.209.000 TL ZS Luxury Plus 1.0 AT Benzin 111 PS: 1.249.000 TL