genel

MG, Uygun Fiyatlı Hibrit ZS Modelini Tanıttı! İşte Özellikler ve Fiyatı

MG, uygun fiyatlı yeni hibrit ZS modelini tanıttı; 194 beygir gücünde ve modern özelliklere sahip araç, ekim ayında teslim edilecek

Abone Ol

MG, popüler crossover modeli ZS'nin yeni hibrit versiyonunu tanıttı. Hyundai Kona'ya rakip olarak piyasaya sürülen bu model, uygun fiyatı ve şehir içi kullanım için uygun özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yeni MG ZS, keskin hatları ve modern tasarımıyla ön plana çıkıyor. Ön ızgara ve far tasarımı araca dinamik bir görünüm kazandırıyor

Bu model, sadece hibrit motor seçeneğiyle sunulacak ve 1,5 litrelik dört silindirli benzinli motoru 101 beygir güç üretiyor. Elektrikli motor ise arka koltukların altında yer alıyor ve iki motorun kombinasyonu toplamda 194 beygir güç sağlıyor.

Araç, 0'dan 100 kilometreye 8,7 saniyede ulaşırken, tork değeri ise 250 Nm olarak belirtiliyor.

MG ZS, 12,3 inçlik büyük bir bilgi-eğlence ekranı ve 7 inçlik yüksek çözünürlüklü dijital gösterge paneliyle donatılmış.

Standart versiyonunun fiyatı 21 bin 995 sterlin iken, “Trophy” donanım paketi 25 bin sterlinden başlayan fiyatlarla satılacak.

Şu anda ön siparişe açılan otomobilin teslimatlarının ekim ayında başlaması planlanıyor. Ancak, yeni MG ZS'nin Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği henüz netleşmiş değil.