genel

Modern tasarımlı Hyundai Bayon modelinde kaçırılmayacak liste! Fiyatını görenler bayilere koşuyor..

Otomobil dünyasının lider markaları arasında olmayı başaran Hyundai, Bayon modelinde fiyatlarını dibe çekti. İşte Hyundai Bayon güncel fiyat listesi…

Abone Ol

Hyundai Bayon, kompakt SUV sınıfında yer alan üzerinde taşıdığı donanım özellikleri ile araç tutkunlarının göz bebeği olmayı başaracak gibi duruyor.

Son zamanlarda bu modelin fiyatlarında indirimler gözlerden kaçmadı. Hyundai'nin Bayon modeli, bütçe dostu fiyatıyla kullanıcıların kolaylıkla satın alabileceği bir modele evrildi. Bu durum, araç tutkunlarının yüzünü güldürdü.

Hyundai Bayon’un baz donanım seviyesinde 100 beygir gücünde bulunan 1.4 litrelik benzinli motor ve manuel şanzıman ikili ile birlikte geliyor.

Bu motor ve şanzıman ikilisi, sadece heybetli bir performans sergilemiyor, aynı zamanda yakıt tüketimi anlamında da  avantajlı yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Şehir içi ve şehir dışı seyahatlerde yakıt tasarrufu sağlayan bu motor, kullanıcıların bütçelerini sıkıntı yaratmadan rahat bir sürüş tecrübesi yaşatıyor.

Hyundai Bayon, şık tasarımı ve kolay kullanımı ile şehir hayatında yorulmadan araç kullanımına imkan tanıyor.

Kompakt boyutlarından dolayı dar sokaklarda ve yoğun trafikte kolay manevra kabiliyeti sunan araç, geniş iç hacmi ile de konforlu bir yolculuk sağlıyor.

İşte Hyundai Bayon Haziran ayı güncel fiyat listesi…

1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel Fiyatı: 1.030.000 TL

1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik Fiyatı: 1.065.000 TL

1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik Fiyatı: 1.120.000 TL

1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik Fiyatı: 1.209.000 TL

1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT Fiyatı: 1.225.000 TL