genel

NETFLIX FİLMLERİ LİSTESİNDEN EN ÇOK İZLENEN YAPIMLAR..

Abone Ol

NETFLIX FİLMLERİ LİSTESİNDEN EN ÇOK İZLENEN YAPIMLARI SİZLER İÇİN DERLEDİK;

ROMA Netflix'in ödüllü filmleri arasında yer alan ve 2018 yılının damgasını vuran Roma, 1970 yılının Roma'sını anlatmaktadır.

HİÇBİR MİLLETİN BEASTS Dram filmleri ve Savaş filmleri türünde Netflix'te deneyim bir film olan Beasts of No Nation, ailesini savaşta kaybetmiş ve küçük yaşta asker olan çocuk askerin hikayesini anlatmaktadır.

EL CAMINO En iyi yabancı diziler listesinde de yer alan ve bir döneme damgasını vuran Breaking Bad'in devamı niteliğinde harika bir film.

RÜZGARI DİZGİNLEYEN ÇOCUK Maddi zorluklar yüzüne okuldan atılan çocuk hayattan pes etmez. Zeki bir çocuk olan William geceleri gizlice kütüphaneye gider. Elde ettiği bilgiler sayesinde bir gün babasının eski bisikletiyle rüzgar jeneratörü yapım hayatı değişir.

THE SIEGE OF JADOTVILLE BM barış gücü adına Afrika'da görev yapan İrlanda'lı askerlerin hikayesini anlatmaktadır.

THE ALL THE BOYS I'VE LOVED BEFORE Lara, aşık olma hissini yaşar ancak bu hislerini hiçbir zaman karşı tarafa açıklayamaz. Bu yüzden duygularını mektup yazar gibi bir kağıda yazar. Bir gün yazdığı mektuplar hoşlandığı aşık 5 öğrenciye gönderilir.

OUTLAW KING İngiltere kralı I. Edward’ın Orta Çağ İskoçyası’nı işgali sırasında, Robert the Bruce’un verdiği mücadelenin ve fedakarlıklarını anlatmaktadır.

YOK OLUŞ Dünyayı ele geçirmeye başlayan ve bir noktada başlayıp hızla yayılan büyük bir tehlike. İçine giren geri gelmiyor. Tek geri gelen ise inanılmaz şeyler.

BRIGHT Filmin geçtiği dönemde insanların, orkların, elflerin ve perilerin yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşamaktadır.

THE IRISHMAN Bir mafyanın tetikçisi olan Frank Sheeran adında bir adamın hikayesine odaklanıyor.

MARRIAGE STORY Aslında sıradan bir boşanma hikayesini konu alan film de oyunculukların aşırı başarılı olması ve uzun monologların bize bizden bir şeyler anlatması bu filmi bambaşka kılmaya yetiyor

KLAUS Postacı akademisindem en tembel öğrenci olarak bulunan Jesper, Kuzey Kutup Noktası'nda buzlarla kaplı bir adada görev alır

THE TWO POPES 2012 yılında o dönem Papalık görevinde bulunan Papa Benedict'ten (Anthony Hopkins) emekli olmak için izin vermesini ister. Papa ise o dönemler skandallarla boğuşmaktadır. Burada bir karar vermek zorunda kalır.

UNCUT GEMS Howard Ratner isimli mücevher satıcısının New York’ta yaşadığını olayları izleyiciyle buluşturmaktadır. Mücevher işinin yanı sıra ünlüler için riskli bahisler oynatan Ratner, çok büyük borçlarla uğraşmak zorundadır.

THE PLATFORM Dikey bir hapishanede, en üst kattan en alt kata yiyecek gönderilmektedir. Üst katlarda olanlar yemeklerin en iyilerini yerken aşağıda kalanlar ise üstekilerin artıkları ile idare etmek zorundadır.