genel

Netflix Türkiye'nin Geçen Hafta En Çok İzlenen Filmleri Belli Oldu

Netflix, haftalık Türkiye'de en çok izlenen Top 10 film listesini yayınladı. İlk haftası olan Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Do Not Disturb' listenin zirvesinde yer aldı.

Abone Ol

Cem Yılmaz'ın yeni filmi, vapurlarda garsonluk yaparak geçinen Ayzek'in, pandemi döneminde işsiz kalmasıyla başlıyor. Bir süre sonra bir otelde iş bulur ve gece vardiyasında çalışmaya başlayan Ayzek, ilk gecesinde kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Hava Muhalefeti, bir hafta sonu kaçamağı yapmak için bindikleri uçakta kendilerini beklenmedik olayların içinde bulan Cemil ve Gözde'nin hikayesini anlatıyor. Milletvekili adayı olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Ancak düşündükleri tatilleri, Bodrum uçağındaki yerlerini almalarıyla eğlenceli bir yolculuğa dönüşür. Hem Cemil ve Gözde, hem de uçaktaki diğer yolcular, kendilerini bekleyen sürprizden habersiz kahkaha dolu bir yolculuk yaşar.

Harap hâldeki bir ülkeden kaçarken denizin ortasında sürüklenen bir konteynere hapsolan hamile ve yalnız bir kadın hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor.

Bir grup genç, kana susamış bir katil tarafından işlenen cinayetlerin zanlısı, hedefi ve kurbanı olduğunda kasabanın karanlık geçmişine dair anılar su yüzüne çıkar.

Saygın bir cerrah olan Profesör Rafal Wilczur, eşi tarafından terk edilir. Ayrıca bir saldırının kurbanı olan Rafal, aldığı yaralar sonucunda hafızasını kaybetmeye başlar. Küçük bir köye yerleşen Rafal, burada şifacı olarak ün kazanır.

Sert bir dedektif olan Nichols, genç bir emlakçının vahşice öldürülmesinin ardından hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı farkeder. Bu durumda gerçeği ortaya çıkarmak için çabalar. Filmde, Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Eric Bogosian rol alıyor.

25 yaşına gelen insanların, yaşlanmayı durdurmak için var güçleriyle çalışmak zorunda olduğu bir gelecekte geçen filmde, zaman gerçekten para ve güç demek. Will Salas (Justin Timberlake), bir hata sonucu cinayetten hüküm giyer ve hapishaneden kurtulmak için tek şansı gerçek yüzünü gördüğü sistemi çökertmektir.

Her şeyini kaybeden kamyon yarışçısı Roger, cazip ama tehlikeli bir teklif alır. Bir hırsız çetesine kaçış şoförlüğü yapmaya başlar.

Çakallarla Dans serisinin altıncı devam halkası olan filmde ekip kendilerini bu defa yurt dışında türlü maceralara atılıyor.

Dünyanın en iyi gizli ajanlarının çocukları, farkında olmadan güçlü bir oyun geliştiricisine bütün teknoloji üzerinde kontrol sağlayan bir virüsü yaymasına sebep olurlar. Bir kaza sonucu onlar da ajan olacak ve ebeveynlerine dünyayı kurtarmalarında yardım edeceklerdir.