genel

Opel’in yeni modeli Türkiye’ye adım attı! İşte lansman fiyatı

Hafif ticari araç arayışında olanlar için yeni model Opel Movano, Türkiye'de görücüye çıktı. İşte heyecanla beklenen Opel Movano fiyatı ve teknik özellikleri…

Abone Ol

Opel, dev yükleme deposu, 180 HP gücündeki güçlü motoru, 6 ileri manuel şanzıman donanımlı, hafif ticari olarak sunduğu Movano Türkiye'ye adım attı.

Donanım özelliklerine bakıldığında ise Full LED ön farları, standart olarak tasarlanan arka park sensörleri, geri görüş kamerası, 15 metreküplük (L4H2) yükleme hacmi, 3,5 ton taşıma kapasitesi ile satışa çıkan yeni Movano, işletmelerin için kaçırılmayacak bir araç olarak değerlendiriliyor.

Araç, en dikkat eken bilgileri dijital, kişiselleştirebilir şekilde sürücünün karşısına çıkaran 7 inçlik renkli bir sürücü bilgi ekranı sağlıyor.

Geliştirilmiş bilgi-eğlence ve navigasyon mekanizması, orta konsolun üst bölümünde tam ortada bulunan 10 inçlik renkli dokunmatik ekran üzerinden işlemleri kontrol ediliyor.

Anahtarsız giriş ve çalıştırma yapısı sayesinde araç sürücüleri, araçlarını açmak, çalıştırmak veya kilitlemek için anahtarlarını yanlarında taşımalarına gerek kalmıyor.

Motor Özellikleri Yeni Movano 132kW/180 HP güce sahip olan turbo dizel motor seçeneğiyle tanıtılıyor. Bu motor, performansa katkı sağlarken 6 ileri manuel şanzımanla birlikte geliyor.

Verimli ve güçlü turbo-dizel motoruyla araç, 100 kilometrede ortalama 8,4 litrelik WLTP ortalama yakıt tüketimi konusunda avantajlı olduğu değerlendiriliyor.

Yeni Movano 250 bin lira için, 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneğiyle araç tutkunlarını bayilerde bekliyor.

Söz konusu modelin lansman fiyatı ise 1 milyon 322 bin 900 TL olarak paylaşıldı.