genel

Plastik lastiklerin farklı kullanım alanları

Abone Ol

Günlük hayatta farklı alanlarda uygulayabileceğiniz pratik bilgiler çoğu zaman imdadınıza yetişiyor. Burada bahsedeceğimiz pratik bilgilerin tümü için plastik bir lastiğe ihtiyacınız bulunuyor.

Plastik lastikleri günlük hayatın farklı alanlarına nasıl dahil edebilirsiniz? İşte yanıtı...

Mutfakta çalışırken doğrama tahtanız sürekli kayıyor ise her iki tarafından lastik geçirin. Bu sayede kayması engellenecektir.

Boya yapma ile uğraştığınız da elinizdeki fırçayı nereye koyacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Bunun içinde plastik lastiklerden faydalanmanız mümkün. Boya kutusuna geçireceğiniz lastik fırçayı bu şekilde kullanabilmenizi sağlayacaktır.

Bu adım kadınları ilgilendiriyor. Eğer french yaptıktan sonra bozulacağından korkuyorsanız bu şekilde parmağınıza bir lastik geçirin. Bu sorun ortadan kalkacaktır.

Bavula daha fazla eşya sığdırmak istiyorsanız kıyafetlerinizin bir kısmına lastik geçirebilirsiniz. Bu sayede bavulunuzda daha fazla yer açılabilir.

Sayfaları kolay çevirmek içinde bu şekilde parmağınıza lastik geçirmeniz yeterli olacaktır.

Aynı bardakları renkli lastiklerle ayırt edebilirsiniz.

Şarj aletinizin başkasıyla karışmaması için, şarj aletlerinize renkli lastik takın. Aynı şarj aletleriyle karışmasını önleyebilirsiniz.

Uzak bir yere yemek götürmek, dökülme riskinden dolayı sorun olabilir. Dökülmemesi için tencerenin kapağına bir lastik takın. Bu sayede kaymasını önleyebilirsiniz.

Kavanoz kapaklarını açarken elinizden kayıyorsa, bu kaymayı lastikle önleyebilirsiniz. Kaynak: yasemin