genel

Popüler markanın o modeli sınırlı sayıda üretilecek! İşte teknik özellikleri ve fiyat listesi..

İtalyan otomobil lideri Alfa Romeo’nun, Giulia Quadrifoglio Super Sport modeli sadece 275 adet üretimi sağlanacak. Üretimi yapılacak olan model  27 Temmuz Cumartesi günü görücüye çıkacak. İşte merak edilen detaylar…

Abone Ol

Yakından mercek altına alınan bu modelin araç severlerin dikkatlerini çekmeyi başaracak gibi görünüyor Model, performans ve dış dizaynı bakımından bütün gözleri üzerinde topluyor.

Yeni Alfa Romeo Giulia modelinin hem iç sistemleri hem de dış dizaynında göz kamaştırıcı çizgiler yer alıyor. Siyah arka bölmesinde üçgen dört yapraklı yonca logosu içten alıyor. Karbon fiber tavan, ön ızgara ve yan aynalar gibi detaylarını üzerinde taşıyor. Bunun dışında, AKRAPOVIC imzalı karbon fiber kaplamalı egzoz sistemi de bulunuyor. Renk tercihleri de oldukça güçlü: parlak kırmızı, volkanik siyah ve Alfa beyazı.

İç alanda kırmızı karbon fiber ayrıntılar dikkat çekiyor. Gösterge paneli, orta konsol ve kapı panelleri bu malzeme ile kaplanmış. Ön koltuk başlıklarında kırmızı Super Sport logosu ve sınırlı üretim numarası işlenmiş. Direksiyon simidinde de karbon fiber ayrıntılara yer verilmiş.

Kaputun altında, 2.9 litrelik V6 motor ve bu motor tam 520 beygir güç üretimi sağlıyor. Alfa Romeo’nun tüm modellerinde yer alan D.N.A sürüş modlarının dışında bu modelde özel bir Race modu da yer alıyor.