genel

Renault, Tarihe Meydan Okuyor! O Modelini Yeniden Satışa Sundu

Büyük bir ilgiyle takip edilen otomobil lideri Renault tarihe meydan okumaya hazırlanıyor. İşte o efsane modelin özellikleri..

Abone Ol

Fransız otomotiv lideri Renault, 60'lı yılların büyük ilgiyle karşılanan model, Renault 4'ü bütünüyle elektrikli bir araç olarak yeniden geliştirecek.

Elektrikli Renault 4'ün, gövde yapısı olarak crossover'lara andıracağı ifade ediliyor. Yeni yayınlanan bazı görseller bu açıklamaya ışık tutuyor.

Elektrikli Renault 4, farklı bir gövde tipiyle tasarlanacak olsa da geçmişten günümüzde tarihi dokular taşıyor. Otomobil, genellikle ön bölümde farları da dahil eden çerçeve ile bizleri geçmiş dönemlere götürecek gibi duruyor.

2025 yılında üretime aşamasına başlanacak olan araç Renault 4 olarak isimlendirilecek ve bütünüyle elektrikli bir crossover olarak bayilerde yerini alacak.

Elektrikli Renault 4'ün ön kısmında parlak siyah bir panel ve zarif farlar bulunurken, tampondaki boyasız plastik parçalar crossover görünümünü yansıtıyor.

Ancak yine de model 4.2 metre uzunluğundaki kompakt boyutlarıyla şehir içi sürüşlerde de oldukça makul bir seviyede olacak.

Otomobilin teknik ayrıntıları yönünden çok fazla bir açıklama yer almıyor. Renault 4'ün yaklaşık 400 km. menzil sağlayacağı değerlendiriliyor. Fiyatı belli olduğunda ilerleyen günlerde haberimizde yer vereceğiz.