genel

Renault’tan Şaşırtıcı Kampanya! O Modelde Sıfır Faiz ve Büyük İndirim

Renault, otomobil satışlarını artırmak amacıyla Clio modelinde fiyatları düşürüp sıfır faizli kredi ve indirim fırsatları sunarak dikkat çekici kampanyalar düzenliyor

Abone Ol

Renault, otomobil satışlarını artırmak için yenilikçi stratejiler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, fiyatları düşürerek ve sıfır faizli kredi fırsatları sunarak sektördeki etkisini artırmayı hedefliyor.

Son dönemde otomobil satışlarının yavaşlamasıyla birlikte, Renault bu durumu aşmak için çeşitli adımlar atıyor. Türkiye’de en çok satan modeli olan Clio’nun fiyatını sürekli olarak düşüren Renault, aynı zamanda sıfır faizli kredi ve indirim fırsatları da sunuyor.

Otomobil piyasasındaki durgunluk nedeniyle, bayiler otomobil satışı yapmak için çeşitli cazip tekliflerde bulunuyor. Ancak yüksek faiz oranları, birçok kişinin yeni bir araç alımını ertelemesine neden oluyor; mevcut araçlarıyla yola devam etmeyi tercih ediyorlar.

Renault, bu koşullarda müşterilere cazip fırsatlar sunarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şirketin son Clio kampanyası, sıfır faizli kredi, indirim ve takas avantajlarıyla otomobil almayı düşünenler için çekici seçenekler sunuyor.

evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp Fiyat: 1.184.900 ₺

techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp Fiyat: 1.318.000 ₺

techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145hp Fiyat: 1.589.900 ₺

Renault, otomobil satışlarını artırmak amacıyla Clio'nun fiyatını düşürüp sıfır faizli kredi ve indirim fırsatları sunarak dikkat çekici bir kampanya başlatmış oldu