genel

Samsung piyasayı alt üst edecek yeni uygun fiyatlı telefonunu duyurdu! Yüksek performans sunacak...

Samsung'un Galaxy A serisindeki yeni üyesi Galaxy A55'in resmi tasarım görselleri gün yüzüne çıktı. 17 Ocak'ta düzenlenecek olan Galaxy S24 serisinin tanıtım etkinliğinin ardından, Samsung'un premium segmentteki yeni akıllı telefonu Galaxy A55 piyasaya sürülecek.

Abone Ol

Samsung Galaxy A55'in Görselleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı Samsung'un yaklaşan Galaxy A55 modeline ait resmi tasarım görselleri ve bazı teknik özellikler, sızıntılarla gün yüzüne çıktı. Samsung, Galaxy S24 serisinin tanıtımını takiben, bu üst model akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Galaxy A55'in Renk Seçenekleri ve Tasarım Detayları Galaxy A55 serisinde, Lila, Mavi ve Buz Mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunulacak. Görseller, Galaxy A54 serisine benzer bir tasarım dilini koruduğunu gösteriyor. Samsung'un tasarım dilindeki bazı yenilikler, Galaxy A55'i diğer modellerden ayıracak gibi görünüyor.

'Düğme Adası' Tasarımı ve Ekran Detayları Samsung'un 'Düğme Adası' tasarımı, Galaxy A55 modelinde de kendini gösteriyor. Bu tasarım, güç ve ses düğmelerinin yer aldığı bölümü biraz daha şişkin hale getiriyor. Telefonun sağ tarafında yer alan bu düğmeler, kullanıcı deneyimini farklılaştırıyor. Ekranın düz tasarımı ve üst orta kısımda yer alan ön kamera deliği, simetrik olmayan bir görünüm sunuyor.

Galaxy A55'in Güçlü Donanımı Galaxy A55, Samsung'un kendi üretimi olan Exynos 1480 işlemci ile gelecek. Bu 4nm tabanlı işlemci, 2.75GHz hızında çalışan dört yüksek performans çekirdeği ve 2.05GHz hızında dört verimlilik çekirdeği içerecek. Cihazın 8 GB RAM ve muhtemelen 256 GB depolama alanı ile sunulması bekleniyor. Galaxy A55, Android 14 tabanlı One UI 6.1 arayüzüyle kutudan çıkacak. Ancak cihazın kamera, ekran ve batarya özellikleri hakkında henüz kesin bilgiler bulunmuyor.