genel

Seat Arona modelinde, Kasım ayı sonunda fiyatlarını eritti!

Seat Arona modelinde, Kasım ayı sonunda fiyatlarını eritti! İşte kampyanın detayları sizlerle..

Abone Ol

SUV pazarındaki rekabetin giderek arttığı günümüzde, otomotiv devleri araçlarını daha cazip hale getirmek için büyük çaba göstermektedir.

Bu kapsamda, Volkswagen'in alt markası olan Seat, B-SUV segmentinde yer alan Arona modeli ile dikkatleri üzerine topluyor.

Şirket, Seat Arona'nın satışlarını arttırmak ve müşterilerine daha uygun fiyatlar sunmak için büyük indirim yaptı. İşte fiyat listesi..

Bu kampanya ile Arona'nın fiyatları geçtiğimiz aya kıyasla tam 51.000 TL düşerek, 1.025.000 TL'den başlayan fiyatlar şimdilerde 923.000 TL'ye kadar düşürdü.

1.0 EcoTSI 95 HP Style Fiyatı: 923.000 TL

1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style Fiyatı: 1.083.000 TL

1.0 EcoTSI 110 HP DSG Xperience Fiyatı: 1.140.000 TL

Arona modelinin bazı özellikleri şöyle; 16 inç alaşımlı jantlar, 8 inç dijital gösterge ekranı, 8.25 inçlik multimedya ekranı, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, otomatik yanan kısa farlar, arka park sensörleri ve ecoLED ön farlar gibi özellikler, Arona'nın kullanıcılara sunduğu donanım zenginliğini ortaya koyuyor.

Yarı otonom park. SEAT Arona park alanlarını tarayarak sıkışık noktalara paralel veya dikey park için en uygun yaklaşıma karar verir. Sonra direksiyonun kontrolünü alarak her seferinde mükemmel park etmeni sağlar.

9,2" Multimedya Sistemi Daha güvenli ve ergonomik bir kullanım için yeni 9,2" dokunmatik bilgi-eğlence ekranı göz hizana uygun olarak yerleştirildi.

Dünyaya bağlanmanın daha akıllı yolu. Mobil cihazlarını aktararak gözünü yoldan ayırmadan müzik çalma listelerini kolayca bağla.