genel

Seat Ibiza modelinde fiyat yarı yarıya düştü! İşte o liste...

Türkiye’de satış rekorları kıran lider marka Seat’dan görülmemiş bir kampanya geldi. Öyleyse Seat Ibiza ağustos ayı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte yeni fiyat listesi…

Abone Ol

Ağustos ayının kampanyalı otomobilleri arasında olan ve tüm gözleri üzerinde toplayan Seat Ibıza, ağustos ayı güncel fiyatları belli olan araçlar arasındaki yerini de aldı. İşte yeni fiyat listesi…

SEAT IBIZA BU AYA 3 ÖZEL FARKLI SEÇENEK Otomobil tutkunlarınınsevdiği modellerden biri olan Seat Ibıza, ağustos ayına 3 farklı versiyon ile giriş yaptı. Bu versiyonların her biri için ayrı ayrı rakam duyuran Seat, en uygun Ibıza için de en pahalı Ibıza için de güncel satış rakamlarını açıkladı.

EcoTSI 115 HP DSG Style: 1.235.000 ₺ EcoTSI 115 HP DSG FR: 1.365.000 ₺ 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG: 1.435.000 ₺

SEAT’IN ÖTV KAPSAMINDA BİRÇOK MODELİ VAR Öte yandan bu ay itibariyle Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) kampanyasını da başlatmış olan Seat, bu kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgi verdi.

Web sitesinden yayınlamış olduğu mesajda, “ÖTV ve KDV dahil tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 1.591.200 TL tutarının altında olan 2024 model tüm Ibiza ve Arona modelleri ile Leon 1.0 eTSI 110 HP DSG Style, Ateca 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG Style ve Ateca 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG Xperience seçenekleri, ÖTV ve ilgili diğer mevzuatta yer alan şartları sağlayan malul ve engelli müşterilerimizin ÖTV’siz araç iktisabına yönelik istisnadan yararlanmak suretiyle satın alımına uygundur” ifadelerini kullanan Seat, ÖTV muafiyeti kapsamında neredeyse yüzde 50 indirimle satın alınabilecek tüm modellerini ortaya koydu.