genel

Seat Markasından Rakiplerini Kıskandıracak İndirim!

Yılbaşına sayılı günler kala, otomobil devi Seat rakiplerini kıskandıracak indirim yaptı. İşte Seat Leon güncel fiyat listesi..

Abone Ol

Uzun bir süre pazarı işgal eden Seat Leon, artık güçlü rakiplerin karşısına çıkıyor. Ancak buna rağmen bu ikonik modelin hala önemli anlamda talep gördüğünü ifade edebiliriz.

Seat Leon için mükemmel bir otomobil desek herhalde yanlış bir ifade kullanmayız. Çünkü otomobil uzun zaman kendi segmentinin en çok seçilen araba modeli oldu.

Seat Leon baz donanım seviyesinde bulunan 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik motor ve DSG şanzımanla beraber kullanıcılarıyla buluşuyor.

Bu motor ve mekanik ikilisi performans anlamında harikalar sunmasa da ekonomik anlamda makul bir yakıt tüketimi vadediyor. Sportif bir tasarım uygulanan aracın içi ise elbette çok geniş değil. Ancak C HB modellerinin hepsinde bunun böyle olduğunun da altını çizmek gerekiyor.

Modelin 380 litrelik bagaj alanının olduğunu da belirtelim.

2024 yılına yaklaşırken otomobil markaları yılbaşı indirim yapıyor. Bu kampanyalardan birisi de Seat Leon tarafından uygulanıyor. Geçtiğimiz ay 1.245.000 TL'den müşterilerin karşısına çıkan araç, şu anda 55.000 TL'lik bir indirim ile çok daha uygun bir fiyattan Seat yetkili satıcılarında yeni sahiplerini arıyor.

İşte Seat Leon Aralık ayı güncel fiyat listesi…

Ve Seat yılın son çılgın indirimini de yaptı; Bu listeye bakmayan pişman olur - Sayfa 10 1.0 eTSI 110 HP DSG Style Fiyatı: 1.190.000 TL

   1.5 eTSI ACT 150 HP DSG FR Fiyatı: 1.325.000 TL