genel

SIRADAN BİR İNSANIN BİLE NELER YAPABİLECEĞİNİ GÖSTEREN ŞOK EDİCİ İNTİKAM FİLMLERİ!

SIRADAN İNSANLARIN NELER YAPABİLECEĞİNİ GÖRÜYORUZ. BELKİ BİR ÇOK FİLM İZLEMİŞ OLABİLİRSİNİZ. AMA BU LİSTE TAM SİZE GÖRE.

Abone Ol

C’era una volta il West (1968) | IMDb: 8.5-Western Jill’in yeni evlendiği varlıklı bir İrlandalı olan kocası Brett’in yanına gitmek üzere yol çıkmasıyla başlar. Fakat maalesef, Jill’i, çiftlikte Frank’in adamları tarafından öldürülen kocasının cenazesi beklemektedir.

Léon (1994) | IMDb: 8.5-Aksiyon Mathilda’nın babası uyuşturucu işlerine bulaşır ve mafya tarafından öldürülür. O sırada marketten dönen Mathilda, komşusu Leon’un (Jean Reno) evine saklanır. Leon ise profesyonel bir tetikçidir. Fakat Mathilda’yı sever ve onu her şeyden korur.

Memento (2000) | IMDb: 8.4 Shelby son model bir Jaguar kullanır ucuz tanınmamış motellerde konaklar ve ödemelerini hep nakit parayla gerçekleştirir Başarılı bir iş adamı görüntüsündedir. Ancak Leonard’ın tek işi intikam almaktır karısının ırzına geçip öldüren adamın peşindedir.

Oldeuboi (2003) | IMDb: 8.4 Oh Dae-su, bir gün kendisini küçük karanlık bir hücrede bulur. Oraya kimler tarafından ve niye kapatıldığını bilmeyen adamın dünyayla bağlantısı sadece hücresindeki küçük televizyondur.

Inglourious Basterds (2009) | IMDb: 8.4 Melanie Paris’e kaçar. Orada sinema salonu sahibi ve işletmecisi olarak yeni bir kimlik edinir. Shasoanna’nın intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında farklı bireylerin kaderleri kesişecektir.

V for Vendetta (2005) | IMDb: 8.2 “Hırsızlık yapmayın. Çünkü devlet rekabetten hoşlanmaz.”

Ejderha Dövmeli Kız (2011) | IMDb: 7.8 İsveç asıllı olan yazar Stieg Larsson’un , Millennium Üçlemesi adındaki nefes kesen romanı 41 ülkede 21 milyon satarak rekor kırmıştır. Serinin İlk kitabı olan Ejderha Dövmeli kız, sinemaya uyarlanıp izleyici rekorları kırmıştır.

Kanunsuz Josey Wales (1976) | IMDb: 7.8 Kanunsuz Wales ailesini vahşice öldürenlerden öcünü alır ve bir grup katil tarafından kovalanmaya başlanır. Wales yanlız yolculuk etmeyi tercih etsede peşindeki kanunsuz suçluları korumasız bırakmak istemez.

Ajeossi (2010) | IMDb: 7.8 Tae-sik’in hayatının anlamı sadece küçük bir kız olan So-mi’dir. So-mi’nin annesi bir uyuştucu örgütündedir. Tae-sik bir yolunu bulunca hem Hyo-jeong’u hem de So-mi’yi bu örgütün elinden kaçırmak ister.

Kokuhaku (2010) | IMDb: 7.8 Kızı öldükten sonra yas tutan öğretmen bir annenin, kızının ölümünden sorumlu olan öğrencilere bunun hesabını sormak için soğukkanlı olarak intikam planını hazırlar.