genel

Skoda Octavia Almak İsteyenlere Müjde! Güncellenen Fiyat Listesi Yayınlandı

Skoda, Temmuz sonunda Octavia'nın fiyatlarını güncelledi ve eski makyajsız versiyonunu yeni sahiplerini bekleyen cazip bir fırsat olarak öne çıkardı.

Abone Ol

Temmuz ayının sonlarına yaklaşırken, popüler otomobil markası Skoda, fiyatlarını güncelledi. İşte Skoda Octavia'nın güncel fiyat listesi... Sedan severlerin favori modellerinden biri olan Skoda Octavia, neredeyse Egea ile aynı fiyat aralığında satılıyor. Skoda Octavia'nın yeni makyajlı versiyonu satışa sunulmuş olsa da, bayilerde hâlâ makyajsız eski versiyon bulunuyor ve yeni sahiplerini bekliyor.

Bu durumun sonucunda, marka makyajsız kasanın satış fiyatlarını yeniden düzenledi. Yeni versiyon ile arasında yaklaşık 300 bin TL'ye varan bir fiyat farkı bulunan araçlar, şu an tam bir fırsat aracı konumunda.

Peki Skoda Octavia bize neler sunuyor? Otomobil, baz donanım seviyesinde 110 beygir gücünde 1.0 litrelik benzinli motor ile geliyor. Bu motor, DSG şanzıman ile kombine edilmiş ve performans ile yakıt tüketimi açısından beklentileri karşılıyor.

Skoda Octavia, C Sedan segmentinde en çok tercih edilen modellerden biri. Bunun nedeni, otomobilin sunduğu konfor ve malzeme kalitesi. Segmentindeki diğer rakiplerle karşılaştırıldığında, Octavia malzeme kalitesiyle öne çıkıyor.

Octavia, 600 litrelik bagaj hacmiyle geniş aileler için ideal. Bu geniş alan, D segmenti araçlardan bile daha büyük bir yükleme kapasitesi sunuyor, bu da aracı segmentinde benzersiz kılıyor. Aracın konforu ve performansının yanı sıra yol tutuşu da oldukça iyi. Yol sesi neredeyse hiç duyulmuyor, bu da yalıtımın kalitesini gösteriyor.

Tüm bu bilgilerden sonra, artık fiyat konusuna geçebiliriz. İşte Modelin güncel fiyatlarına ve donanım seçenekleri: Elite 1.0 TSI e-TEC 110 PS DSG Fiyatı: 1.544.900 ₺

Premium 1.5 TSI ACT e-TEC 150 PS DSG Fiyatı: 1.834.900 ₺

Sportline 1.5 TSI mHEV 150 PS DSG 2.169.900 TL

Combi Sportline 1.5 TSI mHEV 150 PS DSG 2.244.900 TL