genel

Skoda'nın Göz Kamaştıran Modeli Fabia'da Çılgın Fırsat! İşte Fiyat Listesi

Skoda’nın göz kamaştıran modellerinden biri olarak bilinen Skoda Fabia, yeni fiyat listesi açıklandı. İşte Skoda Fabia ağustos ayı güncel fiyatları…

Abone Ol

Türkiye’de kullanıcılarının yüzünü güldüren otomobil modellerinden biri olan Skoda, özellikle dış tasarım çizileriyle bütün gözleri üzerinde topluyor. Lider bir konuma yerleşmiş olan Skoda Fabia’nın ağustos ayı rakamları da açıklandı. Peki Skoda Fabia ağustos ayı satış fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Skoda Fabia ağustos ayı güncel fiyatları…

SKODA AĞUSTOS AYI FİYATLARI Bu ayın adını sıkçaduyduğumuz otomobil modellerinden biri olan Skoda Fabia için ağustos ayı itibariyle taban rakam 1,3 milyon TL’yi geçti. Giriş paketi olarak bilinen ‘Skoda Fabia Premium 1.0 TSI 115 PS DSG’ için taban fiyatı belirlemiş olan dünyaca ünlü marka, bu modeli için isteyeceği rakamı tam 1 milyon 329 bin 900 TL olarak açıkladı. Ayrıca Skoda Fabia’nın diğer modeli için de beklenen rakam ortaya çıktı.

İKİ FARKLI SEÇENEK İLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI Bu ay iki farklı seçeneğiyle görücüye çıkan Skoda Fabia’nın bir diğer seçeneği olarak bilinen ‘Skoda Fabia Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG’ için de h-merak edilen fiyat belli oldu. Bu versiyonda 1,5 milyon TL’nin üzerini geçmiş olan Skoda, tam olarak bu modeli için isteyeceği rakamı 1 milyon 569 bin 900 TL olarak açıkladı.

OPSİYONEL SEÇENKLERİNDE FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ Bu ay Skoda Fabia için sunulan iki farklı seçeneği bulunuyor.

Renk üzerinden satışa çıkan bu opsiyonların ilki metalik renkken, diğeri exclusive renk. Metalik renk için 20 bin TL ek ödeme isteyen Skoda Fabia’yı exclusive renk ile almak isteyenlerin yapması gereken ödeme miktarı ise ağustos ayı itibariyle 30 bin TL olarak açıkladı.