genel

Soğan suyu içerseniz...

Abone Ol

Her yemeğin olmazsa olmazı soğanın, yemeğin ana malzemesi olması dışında saymakla bitmeyen birden fazla yararı da var. İşte soğanın mucizevi faydaları...

Öksürüğün düşmanı Geçmeyen öksürük, içilen sayısız şurup... Kısa sürede öksürük derdinden kurtulmak istiyorsanız soğanın mucizevi etkisinden faydalanın. Ağızda kalacak kötü koku için ise karanfil tüketebilir ya da dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

Ateşinizi düşürün Çorabınızın içine ayak tabanınızla temas edecek şekilde koyacağınız soğan, kısa bir sürede etkisini gösterecektir.

Çayınıza atın Geçmeyen nezleden şikayetçiyseniz, çayınıza bir adet dilimlenmiş soğan atın. Biraz dinlendiğiniz de kendinizi daha iyi hissettiğinizi göreceksiniz.

Kulağınıza koyun Çınlama, uğultu ya da ağrı... Kulağınızda bunlardan herhangi biri dahi varsa ihtiyacınız sadece soğan. Soğanın cücüğünü ikiye bölüp kulaklara tıpa gibi koyduktan sonra etkisini hissedeceksiniz.

Soğan doğrarken gözlerinizin yaşarmaması için farklı yöntemler deniyor olabilirsiniz. Ama buna izin vermeniz sizin yararınıza olacaktır.

Çünkü göz sağlığı açısından, soğan doğrarken gözünüzün yaşarması ile bazı mikroplar dışarı atılabilir.

Sağlıklı şekilde zayıflayın Kilo problemi olan bireylerin sağlıklı ve kalıcı zayıflamasına yardımcı olur

Soğan suyu içerek yaş ilerlemesiyle ortaya çıkan eklem kireçlenmelerinin önüne geçin.