genel

Sular ne zaman gelecek? İşte 5 Mart tarihli su kesintisi programı

İstanbul'un bazı ilçelerinde ve mahallerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanıyor. Anadolu ve Avrupa Yakası’ndaki su kesintileri, İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından paylaşılıyor. Su kesintisinden etkilenen vatandaşlar, çalışmaların sona ereceği saati araştırıyor. Peki, sular ne zaman gelecek?

Abone Ol

İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi) planlı su kesintisi programını paylaştı. Yayınlanan günlük su kesintisi programına göre, bugün bazı ilçelere şebeke hattı arızası nedeniyle su verilemeyecek. Su kesintilerinin nedenlerine ve sona ereceği saate İSKİ’nin resmi adresinden ulaşmak mümkün.

İSKİ'den yapılan açıklamada "Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir." denildi.

Arıza Kesinti İlçe : Kadıköy Etkilenen Mahalleler : Merdivenköy Mah,Fikirtepe Mah,Dumlupınar Mah Arıza Sebebi : 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası Başlama Tarihi : 05.03.2022 09:20 Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 06.03.2022 tarihinde saat 00:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir. Arıza Kesinti İlçe : Pendik Etkilenen Mahalleler : Ahmet Yesevi Mah Arıza Sebebi : 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası Başlama Tarihi : 05.03.2022 14:21 Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 5.3.2022 tarihinde saat 17:30 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.