genel

Süper Lig'de dev takas teklifi!

Abone Ol

Süper Lig'de yaz transfer döneminde Medipol Başakşehir ve Beşiktaş arasında yapılan görüşmeler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş yönetimi, yaz transfer döneminde Bernard Mensah, Valentin Rosier, Atakan Üner, Fabrice N'Sakala, Vincent Aboubakar, Josef de Souza, Gökhan Töre, Francisco Montero, Welinton ve Rachid Ghezzal takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. (Fotomaç)

Yapılan transferlerin yanı sıra geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan birçok isimle yola devam etmeyen Beşiktaş, kiralık futbolcular dahil tam 25 oyuncuyla yollarını ayırdı.

Adı Mario Mandzukic, Ze Luis, Papiss Cisse ve Ze Luis gibi birçok isimle anılan Kara Kartal, Porto forması giyen eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ı renklerine bağladı.

Kamerunlu golcünün yanına bir takviye daha yapmak isteyen Beşiktaş'ın transferin son günündeki dev takas hamlesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Forvet arayışlarına son gün, son saate kadar devam eden ancak girişimlerinden bir sonuç alamayan siyah-beyazlıların, Başakşehir'e de Enzo Crivelli için bir teklif sunduğu ifade edildi.

Okan Buruk'un kendisini kanat forveti olarak oynatmak istemesi yüzünden zaman zaman sıkıntı yaşayan Fransız forvetin de bu teklife olumsuz bakmadığı belirtildi.

Siyah-beyazlılar Crivelli'ye karşılık Başakşehir'e Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği Domagoj Vida'yı bonservisiyle beraber teklif etti.

Ancak Hırvat stoper, Beşiktaş'tan ayrılmayı reddettiği için görüşmelerde ilerleme sağlanamadan bu transfer defteri de kapanmış oldu.