genel

Survivor 2018 ilk bölüm fragmanı: Ünlülere soğuk duş!

Abone Ol

Survivor 2018'de All Star ve Gönüllüler takımları yeni sezonun ilk bölümünde karşı karşıya geliyor. Turabi ve Hilmicem dışında şampiyonun bulunmadığı yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler liderlik için yarışacak. İşte Survivor’da bu hafta meydana gelecek olaylar ve yarışmacılara hazırlanan ilk sürpriz…

Adaya iddialı sözlerle giriş yapan yarışmacılar yeni bölümde Acun Ilıcalı’nın hazırladığı değişiklik ile adadaki ilk şaşkınlıklarını yaşayacaklar. Geçtiğimiz dönemlerde de benzer uygulamalar yapan Ilıcalı birinci bölümde Ünlüler takımı yarışmacılarından birinin Gönüllüler takımı içerisine dahil edileceğini söyleyecek. Aralarından birini gönüllülere gönderecek olan yarışmacılar henüz ilk hafta olmasına rağmen büyük bir değişiklik ile oldukça şaşıracaklar.

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLIYOR?: Yeni sezonda yarışmacılar için hazırlanan sürprizler dikkatlerden kaçmazken programın ilk bölümünün yayın tarihi de fenomen yarışmanın takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bu hafta 2018 sezonunun yayın hayatına başlayacağı program ilk bölümünü 10 Şubat Cumartesi günü ekrana getirecek.

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI: Yeni sezonda ünlüler içerisinde olacak yarışmacılar şöyle; Hilmicem, Merve Aydın, Murat Ceylan, Sahra, Nihat Doğan, Damla Can, Turabi, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Nagihan, Hakan Hatipoğlu ve Ümit Karan.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI: Gönüllüler takımı içerisinde yer alarak takım adına mücadele edecek isimler ise şöyle; Anıl Berk Baki, Birsen Bekgöz, Cumali Akgül, Ecem Karaağaç, Yağmur Banda, Gamze Aksu, Ramazan Kalyoncu, Funda Alkayış, Gizem Kurtulan, Nevin Yanıt ve Marcus.